DIGAO BANJALUKU NA NOGE: Napao ga medved kad je krenuo u prodavnicu, a kasnije se desilo nešto još luđe!
Foto: Profimedia

SIŠAO MEĐU LJUDE

DIGAO BANJALUKU NA NOGE: Napao ga medved kad je krenuo u prodavnicu, a kasnije se desilo nešto još luđe!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Mile Kasapović iz Rekavica kod Banjaluke jedva je izvukao živu glavu kada ga je u blizini porodične kuće napao medved.

Kasapović priča da je krenuo prema obližnjoj prodavnici i prešao je jedva 50-tak metara kada se niotkuda pojavio mrki medved i krenuo prema njemu.

"Taj trenutak se ne može opisati rečima. Jednostavno se zaledite u mestu. Medved je krenuo prema meni i na kraju me udario u rebra" - ispričao je Mile trenutak koji, kako kaže, neće moći nikad da zaboravi.

"Nije to bio manji medved, već krupna zver. Kada me udario, uspeo sam nekako da ustanem i pobegnem prema glavnom putu, a on se izgubio u šumi", ispričao je Kasapović. Ali tu priči nije kraj: isti medved banuo je sinoć Kasapovićima u dvorište i lepo se rashladio.

foto: Profimedia

"Kako su velike suše, napunili smo burad sa vodom, a medved je došao i sinoć se kao čovek okupao u jednom buretu, a zatim mirno otišao", priča Mile.

Meštani Rekavica kažu da ih je zbog svega što se događa strah jer je očigledno da su se medvedi spustili do kuća koje su uz sami put i napadaju sve što im se nađe na putu, pa i ljude.

"Strah je veliki. Evo mi smo odmah uz glavni put, a komšija je napadnut stotinjak metara odavde. Nešto se pod hitno mora učiniti inače će se dogoditi tragedija", izjavila je jedna meštanka Rekavica..

(Kurir.rs/EuroBlic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Je l' igra mečka? Ne, vozi se na motoru! U Rusiji snimljen najluđi balansero na svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track