Najnovije vesti

SKANDAL O KOME DANIMA BRUJI REGION: Naš sveštenik je mučenik, podmetnuli su mu! On je žrtva manipulatorke!
Foto: Facebook

FATALNA SAŠKA GA UCENJIVALA

SKANDAL O KOME DANIMA BRUJI REGION: Naš sveštenik je mučenik, podmetnuli su mu! On je žrtva manipulatorke!

Bosna i Hercegovina

Već danima se u čitavom regionu priča o seks skandalu u koji je umešan i katolički sveštenik.

 

Podsetimo, policija je uhapsila Sašku Kovačević i njenog dečka Aleksandra Vasiljevića, nakon što su im podmetnute obeležene novčanice. Uhapšen je i Milo Joksimović iz Modriče koji osumnjičen da je paru pomogao oko ucene sveštenika. Oni su svešteniku namestili seks sa devojkom, sve snimili i potom ga ucenjivali za poveće sume novca.

 

Međutim, u parohiji ne veruju u glasine o fratru.

 

"On je mučenik koga je sve ovo jako pogodilo. Ništa od toga nije istina, namešteno mu je", rekla je skoro kroz suze na ulaznim vratima njihove kuće jedna od starijih časnih sestara.

 

foto: Facebook/Saška Kovačević


One žive u kući do njegove i smatraju da je katolički sveštenik nepravedno optužen.

"Sve je laž. On je žrtva manipulatorke iz Modriče, Saške Kovačević, i njenih pomagača", kažu.

 

Malobrojni katolički vernici u Derventi ne žele da komentarišu to što se njemu stavlja na teret, kao ni njegov nadređeni, kardinal Vinko Puljić.

 

"Samo ne znam ko će mu doći na misu i slušati njegove propovedi. U Katoličkoj crkvi u BiH to nije jedini greh, ima dosta toga lošeg i posle ovog slučaja klupko bi moglo da počne da se odmotava. Smatram da je to dobro jer Crkvi treba vratiti dostojanstvo koje je imala i rešiti se onih koji su joj ukaljali obraz. Bojim se da bi slučaj, ako kardinal što pre ne preduzme nešto, mogao doći do Vatikana jer ima informacija da se neki pripremaju da pišu papi Franji", rekao je jedan od vernika u Derventi.

 

foto: Facebook

 

Sveštenika je nemoguće dobiti na broj mobilnog telefona koji se nalazi na ulaznim vratima u župni dvor u Derventi.

 

Roditelji fatalne Saške su u šoku, teško im je jer im se ćerka trenutno nalazi u pritvoru. Ona se zajedno sa dečkom sumnjiči da su fratra ucenjivali snimkom seksa i od njega izvukli 250.000 konvertibilnih maraka (oko 125.000 evra).

 

 

Kurir.rs/24sata.hr
Foto: Facebook

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...