NEZAPAMĆEN INCIDENT NA PEDIJATRIJI U SARAJEVU: Maloletniku pozlilo na ulici, pa posle ukazivanja pomoći pobegao iz bolnice
Foto: Profimedia/ Ilustracija, Foto: Profimedia

PRAVA DRAMA

NEZAPAMĆEN INCIDENT NA PEDIJATRIJI U SARAJEVU: Maloletniku pozlilo na ulici, pa posle ukazivanja pomoći pobegao iz bolnice

Bosna i Hercegovina -

Prava drama odvijala se juče na Pedijatrijskoj klinici Jezero na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, odakle je pobegao maloletni pacijent.

Portparol MUP KS Suvada Kuldija potvrdila je da je medicinsko osoblje obavestilo službenike Policijske stanice Centar kako je sa Klinike pobegao pacijent koji je 2000. godište.

Njega je na KCUS dovezlo vozilo Hitne pomoći nakon što mu je pozlilo na stanici. Pacijentu je ukazana pomoć, te je zadržan u dnevnoj bolnici Pedijatrijske klinike.

Od medicinske sestre je tražio da ide u toalet, a onda je, iskoristivši trenutak kada je ona otišla u ordinaciju, pobegao. Nije poznato kako je pacijent uspeo proći pored osoblja, brojnih drugih pacijenata koji su bili u hodniku, ali i recepcionera koji se nalazi na ulazu u Pedijatriju.

Odbeglog pacijenta policijski službenici pronašli su na kućnoj adresi, u blizini KCUS.

Maloletnik je ispitan u prisustvu majke, a policajci su sačinili službenu zabelešku.

Ovo nije prvi ovakav slučaj jer se i ranije dešavalo da deca koja su dovezena vozilom Hitne pomoći sama napuste Kliniku.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Profimedia/ Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track