NOVI DETALJI OTMICE U SARAJEVU: Majka nestale devojčice pre tri godine prijavila i nestanak druge ćerke
Foto: Avaz.ba

NIJE PRVI PUT DA IMA OVAKAV PROBLEM

NOVI DETALJI OTMICE U SARAJEVU: Majka nestale devojčice pre tri godine prijavila i nestanak druge ćerke

Bosna i Hercegovina -

Pre 5 dana Emira Bašić je prijavila nestanak svoje 12-godišnje ćerke. Od tog trenutka sarajevski policajci intenzivno rade na pronalasku maloletne devojčice.

Ime i prezime majke koja je prijavila nestanak svoje ćerke u medijima se prvi put pojavilo pre više od 3 godine. Razlog je bio isti - nestanak njene, druge, ćerke.

U januaru 2014. godine Emira Bašić je ispričala da je iz porodične kuće u naselju Reljevo pobegla njena 15-godišnja ćerka koja se zove Zejna Nour.

Prema rečima majke, maloletna devojka se u nepoznatom pravcu uputila sa 36-godišnjim muškarcem Almirom Alićem i to posle porodične svađe.

foto: Printscreen Avaz.ba

Nekoliko meseci kasnije, ime Emire Bašić se ponovo pojavljuje u medijima. Ovaj put sa srećnim epilogom i informacijom da se njena ćerka Zejna Nour vratila kući. Nju i muškarca Almira Alića je pronašla policija u vozu u Brodu.

"Pretpostavljam da su imali nameru da odu iz BiH. Javili su da mi je ćerka pronađena. Rekla sam im da ja nemam para da dođem po nju, te da imam dvoje maloletne dece kod kuće, tako da su ih oni deportovali u Sarajevo. Sastali smo se u Policijskoj stanici Novi Grad", izjavila je u avgustu 2014. Emira Bašić, piše N1.

Skoro 4 godine kasnije, tačnije 17. novembra oko 22 časa u službene prostorije PU Stari Grad Emira Bašić je prijavila da se iz kuće u nepoznatom pravcu udaljila njena maloletna ćerka Enisa M. Tvrdi da ju je odveo muškarac koji je od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima.

Iz policijskih izvora N1 saznaje da je raspisana poternica za osobom A. K. i intenzivno rade na rasvetljavanju ovog događaja.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Avaz.ba

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Novi incident u Skupštini Srbije! Boško Obradović gađao Martinovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track