(FOTO) UTVRĐEN IDENTITET OBEZGLAVLJENOG LEŠA: Marija je nestala krajem novembra 2016, roditelji godinu dana čekali tužnu vest
Foto: Profimedia/avaz.ba

jezivo

(FOTO) UTVRĐEN IDENTITET OBEZGLAVLJENOG LEŠA: Marija je nestala krajem novembra 2016, roditelji godinu dana čekali tužnu vest

Bosna i Hercegovina -

Kod Gradačca u BiH slučajni prolaznici u trošnoj kući pronašli su 26. novembra ljudski kostur s odvojenom glavom. Veruje se da je reč o Mariji Knežević (32) iz hrvatskog povratničkog naselja Tramošnica Gornja, koja je nestala još prošle godine.

Kostur su pronašli Kada Topčagić te njena ćerka i zet, koji je u trošnu kuću ušao i prvi našao kosti. Kada priča kako su vidjeli i cipele od kojih je jedna bila na nozi, a druga u uglu sobe. Pokraj kostura ležao je nož, a do noža pramen kose.

Marija Knežević, foto: Avaz.ba

Petar i Danica Knežević, roditelji nestale Marije, kažu da im se ćerka posljednji put javila 30. novemra 2016. godine.

"Godinu iščekivanja, godinu suza i godinu neizvesnosti... Tada mi je poslala poruku da joj je mobilni u kvaru i da se, dok ga ne popravi, neće moći javljati. To je bila njena poslednja poruka. Mi u ponedeljak idemo da damo krv za DNK. Telo još nismo videli. Želimo da se ovo sve već jednom završi, mi smo na izmaku snage i živaca", rekla je Avazu majka Danica.

Obdukcija je obavljena još u utorak, ali prema nezvaničnim informacijama uzrok smrti nije mogao tačno da se utvrdi pa će biti potrebna dodatna veštačenja.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Profimedia/Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track