(VIDEO) DETALJI TRAGEDIJE U SARAJEVU: Aldin bio na dečjem rođendanu, pa mu pozlilo u kafiću! Okliznuo se i pao u Miljacku, konobar skočio za njim
Foto: Youtube/Facebook

ODNELA IH REKA

(VIDEO) DETALJI TRAGEDIJE U SARAJEVU: Aldin bio na dečjem rođendanu, pa mu pozlilo u kafiću! Okliznuo se i pao u Miljacku, konobar skočio za njim

Bosna i Hercegovina -

Opsežnoj potrazi za dvojicom mladića nestalim u nabujaloj Miljacki ni posle 11 sati ne nazire se kraj.

Sve je počelo rano oko pola 3 ujutru kada je Policijskoj upravi Novo Sarajevo dojavljeno da je u korito reke Miljacke na Dolac-Malti upalo dvoje ljudi.

Jedan od nestalih je Aldin Mulić (28).

Mulić je, prema nezvaničnim saznanjima, prisustvovao proslavi jednog dečjeg rođendana na Ilidži, posle čega se vratio u kafić "Argelini", čiji je vlasnik njegov brat. U jednom trenutku mu je pozlilo, pa je izašao iz objekta i otišao do obale. Pretpostavlja se da je počeo da povraća i potom se okliznuo i upao u Miljacku. To je primetio konobar I.F. (24) koji je odmah za njim skočio u vodu i od tada im se obojici gubi svaki trag.

foto: Avaz.ba/A. Durgut

U akciju spasavanja odmah su se uključile brojne ekipe, među kojima i policajci, vatrogasci, pripadnici Civilne zaštite i Gorske službe spasavanja (GSS).

Spasioci, njih više od 100, detaljno "češljaju" svaki deo Miljacke, a raspoređeni su od mesta na kome su mladići upali pa sve do Visokog, gde je obaveštena lokalna stanica GSS-a kako bi na vreme reagovala i uočila tela unesrećenih ukoliko doplutaju rekom Bosnom.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Facebook/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Pijani vozači na trežnjenju! Evo koliko njih je za samo dva dana zadržano u policiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track