(VIDEO) DETALJI FILMSKE POTERE U DOBOJU: Hasanbašić prolazio kroz policijske blokade, pa pobegao u minsko polje
Foto: RTRS

VERUJE SE DA ĆE SE SAM PREDATI

(VIDEO) DETALJI FILMSKE POTERE U DOBOJU: Hasanbašić prolazio kroz policijske blokade, pa pobegao u minsko polje

Bosna i Hercegovina -

Pripadnici MUP-a ZDK i policije Republike Srpske još uvek tragaju za Mustafom Hasanbašićem, koji je danas oko 12 sati pucao na policajce u Doboju, a zatim pobegao.

Kako je potvrdio pilot Helikopterskog servisa RS Zorislav Ivanović, potraga je završena danas oko 16 sati, a Hasanbašić je lociran u mestu Donja Paklenica.

"Tražili smo ga danas na području iznad Maglaja i Zavidovića. Vozilo kojim je bežao je pronađeno u mestu Donja Paklenica. Begunac je prolazio kroz policijske blokade", kazao nam je Ivanović.

Istakao je da su na lice mesta stigle i policijske strukture iz oba bh. entiteta, kao i specijalna policija.

"Pobegao je u šumu, a potraga za njim nije mogla da bude nastavljena jer se radi o miniranom terenu. Vrlo teško ga je sada locirati iz vazduha", kazao je Ivanović.

Naglasio je kako veruje da će begunac veoma brzo biti uhvaćen.

"Danas su uslovi za letenje bili pogodni, ali u šumi gde se krije ima mnogo crnogoričnog drveća, gde on može da se sakrije, a da ga ne uočimo. Mislim da neće dugo izdržati i da će se sam predati", rekli su iz Helikopterskog servisa RS.

Policija Republike Srpske danas je uhapsila Benjamina Ćosovića iz Tešnja koji je u vreme incidenta u Doboju bio s Hasanbašićem.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: RTRS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track