Najnovije vesti

NEVIĐENI HOROR U SARAJEVU: Oteo dečaka (6) na ulici, pa ga silovao
Foto: Avaz.ba/S. Saletović

DETE ISTRAUMIRANO

NEVIĐENI HOROR U SARAJEVU: Oteo dečaka (6) na ulici, pa ga silovao

Bosna i Hercegovina

Stravičan slučaj seksualnog zlostavljanja deteta u sarajevskom naselju Ljubovčići zgrozio je bosansku javnost.

Elnes Hujić (19) preksinoć je u 20.30 sati na ulici zgrabio šestogodišnjeg dečaka koji živi u komšiluku, pa ga je odneo u svoju kuću, gde ga je brutalno silovao!

Kako je otkrio dečakov ujak, dete se vraćalo kući od bake. U tom momentu je naišao Hujić i oteo ga. Pedofil je utrčao u jednu od prostorija svoje kuće i skinuo dečaka, koji je vrištao. Pedofil ga je ljubio, strgnuo mu odeću i silovao ga.

Dečak je potom otišao istraumiran otišao kući i ispričao majci šta mu se dogodilo. Članovi porodice pozvali su policiju, a dečaka su roditelji odmah odvezli u Pedijatrijsku kliniku, gde su ga lekari pregledali i potvrdili da je nad njim izvršeno seksualno nasilje.

foto: RTRS

Uzeti su brisevi, a na dečakovoj odeći pronađene su stidne dlake, za koje istražitelji veruju da pripadaju Hujiću. On je 24 sata zadržan u policijskim prostorijama, gde je saslušan. Osumnjičeni Hujić isprva je negirao zločin da bi se u jednom momentu pravdao da je bio pijan.

Ovaj mučni slučaj preuzeo je sudija za maloletnike, koji je naredio pokretanje istrage, veštačenje tragova, a predložio je da se Hujiću odredi jednomesečni pritvor.

Dete posle pregleda od straha nije smelo da uđe u svoju kuću, a po dolasku iz bolnice, od straha nije smeo ni da izađe iz automobila. Zbog toga ga je ujak odveo sa majkom svojoj kući.

Dete je doživjelo ogromne traume i u sve su uključeni Centar za socijalni rad kao i dečiji psiholog. Kako su otkrili članovi porodice nesrećnog deteta, Hujić je i ranije uznemiravao mališane u njihovom naselju, ali se niko nije nadao da bi mogao počiniti ovako stravičan zločin.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Avaz.ba/S. Saletović

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...