VOZIO 244 NA SAT PA U SMRT ODVEO DRUGARICE IZ DETINJSTVA! Poginule Nađa (17), Lejla (17) i Ajla (18)! REGION U SUZAMA
Foto: Privatna Arhiva

krenule da proslave rođendan

VOZIO 244 NA SAT PA U SMRT ODVEO DRUGARICE IZ DETINJSTVA! Poginule Nađa (17), Lejla (17) i Ajla (18)! REGION U SUZAMA

Bosna i Hercegovina -

Tri devojke Ajla Ibrica (18), Nađa Neradin (17) i Lejla Oruč (17) izgubile su život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja je šokirala javnost ne samo u BIH već u čitavom regionu.

Devojke su poginule kada se u petak u BMW X5, kojim je upravljao njihov prijatelj Almir Ejubović (20), velikom brzinom zakucao u metalni stub na autoputu A-1 u Butilama. Kazaljka na luksuznom terencu, u kojem se nalazilo petero mladih, zakucala se na 244 kilometra na sat.

Vatrogasci su iz smrskanog vozila koje se skoro prepolovilo, jedva izvukli tela Ibrice i Neradin, koje su poginule na mestu, dok je Lejla Oruč, koja je još davala znake života, nažalost, iste noći u 20.05 sati podlegla povredama u bolnici.

Lekari Klinike za anesteziju i reanimaciju KCUS još se bore za život Ajle Oruč (18), sestre nastradale Lejle Oruč. Vozač BMW-a Almir Ejubović zadobio je prelome pršljena lumbalnog dela kičme i nosne kosti, i zadržan na lečenju u bolnici.

Rođaci nastradale Ajle Ibrice rekli su da se su devojke poznavale i družile od detinjstva.

"Šta da vam kažemo, tragedija nezapamćena. Koliko smo upućeni, Almir je po njih došao, jer su se dogovorili da izađu u grad kako bi proslavili rođendan Ajle Oruč. Eto, nije ga proslavila, kao što neće ni naša Ajla Ibrica" rekli su rođaci za Avaz.

Kurir.rs / Avaz.ba

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track