STRAŠNO! OTROVALI SE U PRIJEDORU OD ISPARENJA: Sinu ispao mobilni u cisternu, otac hteo da mu pomogne, pa ostali bez svesti
Foto: Avaz.ba/M.Z.

u kritičnom su stanju

STRAŠNO! OTROVALI SE U PRIJEDORU OD ISPARENJA: Sinu ispao mobilni u cisternu, otac hteo da mu pomogne, pa ostali bez svesti

Bosna i Hercegovina -

Jedan Prijedorčanin (57) i njegov sin (17) hitno su sinoć hospitalizovani u Univerzitetsko-kliničkom centru RS u Banjaluci, kada su se sinoć prilikom čišćenja cisterne, otrovali ugljen-dioksidom, gasom koji nastaje prilikom fermentacije voća.

Kako se navodi, sinu je ispao mobilni telefon u cisternu. Sišao je po njega, a otac odmah za njih kako bi mu pomogao. Zatečeni su bez svesti. O slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Prijedoru i policija koja je obavila uviđaj. Iz uprave “Prijedorčanke” kažu da je zbog ove nesreće ceo kolektiv u šoku.

"Razmatramo situaciju i u ovom trenutku smo skoncentrisani samo na jedno, na njihovo zdravstveno stanje. Radimo sve što je u našoj moći da im pomognemo", naveli su iz Uprave preduzeća.

Iz Kliničkog centra rečeno je da će tokom dana biti detaljnijih informacija o zdravstvenom stanju povređenih Prijedorčana.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Avaz.ba/M.Z.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track