ČAVIĆ O RASPADU OPOZICIJE U SRPSKOJ: Savez više ne postoji! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/BN TV

ULAZE U VLAST?

ČAVIĆ O RASPADU OPOZICIJE U SRPSKOJ: Savez više ne postoji! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Dragan Čavić objavio je to nakon sednice Predsedništva stranke da NDP nije član Saveza za pobjedu. Tako nešto, kaže Čavić, više ne postoji.

Lider NDP ne krije da je imao kontakte sa Miloradom Dodikom i to prošlog vikenda. Što se njega i njegovih u stranci tiče, nemaju ništa protiv razgovora o formiranju vlasti.

"Ja želim da vam kažem da smo mi imali kontakte, ja sam imao kontakte sa, u poslednjih nekoliko dana sa predsendikom SNSD i mi smo dobili poziv da razgovaramo sa ostalim aketerima, oko novog konstituisanja vlasti", istakao je Dragan Čavić, predsednik NDP.

Opozicija je izgubila na izborima i to su potvrdile i brojke i sva potrebna tela, podseća Čavić. Nije zadovoljan rezulatom ni sopstvene stranke, jer su lošiji za 17 odsto. Mogao bi, možda, opravdanje da nađe i u činjenici da njihove teme u opoziciji često nisu bile prihvaćene. Ali tvrdi da od njih neće odustati. Svoje principe će, kaže, izneti i u razgovoru sa vladajućima.

"To su politike koje se tiču ekonomije, vladavine prava, i socijalne pravde te tri teme, će u svakom slučaju biti ono što smo proteklih godina u opoziciji predlagali ko zna koliko puta i nije bilo prihvaćeno samo zato što ide od nas", istakao je Čavić.

Uverava Dragan Čavić i da mu još ni jedna fotelja nije nuđena, pa ni ona u Elektroprivredi koja se pominje da će pripasti upravo njemu. Ipak, smatra da su u tom preduzeću smene nužne.

Kurir.rs/ Atvbl.com

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track