Najnovije vesti

JOŠ JEDAN SKANDAL U MEDICINSKOJ ŠKOLI U ZENICI: Lažno prijavila druga iz razreda za silovanje
Foto: Avaz.ba

lagala zbog roditelja

JOŠ JEDAN SKANDAL U MEDICINSKOJ ŠKOLI U ZENICI: Lažno prijavila druga iz razreda za silovanje

Bosna i Hercegovina

Posle šokantnog slučaja profesora u Medicinskoj školi u Zenici, koji je prijavljen da je jednom učeniku nudio seks, novi skandal dogodio se u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Učenica trećeg razreda A.S. prijavila je druga iz razreda, A.J, da ju je silovao. Ovu informaciju potvrdila je Mirna Poljac, portparol Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Kako se saznaje, srednjoškolci su imali seks u februaru ove godine. Međutim, do potpunog preokreta došlo je nakon što je učenica otišla na ginekološki pregled.

"Tada su njeni roditelji saznali da je imala seksualni odnos, zbog čega je ona, kako bi sebe zaštitila, kazala da ju je A.J. silovao", govori izvor blizak istrazi.

Posebno je interesantno da je prijava o silovanju primljena tek u septembru, sedam meseci nakon seksualnog odnosa.

"Ako dođe do Suda, on ima ključni dokaz s obzirom na to da je snimao njihov odnos, a na kome se jasno vidi da nema govora o nasilnom seksu nego da se radi o odnosu na koji su oboje pristali", otkrio je izvor blizak osumnjičenom mladiću, dodavši da on ima i prepisku poruka s interneta, gde su dogovorili intimno druženje, što je još jedan od dokaza da o silovanju nema govora.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Avaz.ba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...