Najnovije vesti

VIŠKOVIĆ RAZGOVARAO S PENZIONERIMA I BORCIMA: Nastavljaju se konsultacije o formiranju nove vlade Republike Srpske
Foto: SRNA

DOGOVORI

VIŠKOVIĆ RAZGOVARAO S PENZIONERIMA I BORCIMA: Nastavljaju se konsultacije o formiranju nove vlade Republike Srpske

Bosna i Hercegovina

Mandatar Radovan Višković nastavlja u Banjaluci konsultacije o formiranju nove vlade Republike Srpske, a danas se sastao s predstavnicima Udruženja penzionera.

Iz tog Udruženja kažu da su zadovoljni razgovorima i da nisu tražili novo povećanje penzija pošto su zadovoljni dogovorom koji je postignut sa prethodnom Vladom i procentom od 43,5 odsto.

Rade Rakulj, predsednik Udruženja penzionera, kaže da su se usaglasili da taj procenat neće pasti, a da će rast penzija pratiti rast plata.

foto: RTRS

Konsultacije su nastavljene sastankom sa predstavnicima Boračke organizacije Republike Srpske (BORS). Višković će tokom dana razgovarati i s predstavnicima Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Republike Srpske i Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida Republike Srpske.

Višković bi trebalo da razgovara i sa predstavnicima Udruženja žena žrtava rata Republike Srpske, Saveza logoraša Republike Srpske, Saveza udruženja civilnih žrtava rata Republike Srpske, Udruženja amputiraca "UDAS" i Udruženja "Veterani Republike Srpske".

Kurir.rs/ATVBL

Foto: SRNA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...