TI SI SPRPSKI MUĆAK! NOVI SKANDAL POSRNULOG ŽUPNIKA: Svi ga znaju po aferi sa fatalnom Saškom, a sad ga pretukao kum jer mu je vređao dete!
Foto: Printscreen YT, Facebook

završio u bolnici

TI SI SPRPSKI MUĆAK! NOVI SKANDAL POSRNULOG ŽUPNIKA: Svi ga znaju po aferi sa fatalnom Saškom, a sad ga pretukao kum jer mu je vređao dete!

Bosna i Hercegovina -

Katolička crkva u BiH uzdrmana je novim skandalom i to ponovo sa pohotnim sveštenikom Ivanom Kopićem, odlazećim derventskim župnikom, koji je avgusta prošle godine ostao upamćen po seks-skandalu. Ivan K, pohotni sveštenik imao je aferu sa fatalnom Saškom Kovačević, ponovo se našao u centru skandala jer ga je pretukao kum.

Ivan. K. navodno je vređao kumovo dete, koje je iz mešovitog braka i nazivao ga pogrdnim nadimkom pa je završio u bolnici.

"Ti si srpski mućak?!", navodno je rekao sveštenik parohijanu M. Č, inače, rođenom Dervenćaninu, kome je otac Hrvat, a majka Srpkinja.

Sveštenik, nakon seks afere s Saškom i kršenja celibata, nije odstranjen iz Katoličke crkve, nego je premešten u derventsku župu sv. Jure.

Skandal u Modriči otkriven je prošle godine u okviru akcije kodnog naziva „Steroid“.

Saška Kovačević zavodila je i navela na seks Ivana K. sa drugom ženom. Saška je sve snimala i kasnije sveštenika ucjenjivala snimcima seksa za oko 250.000 maraka.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Facebook/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track