OPORAVLJA SE! Žena koju je UJELA ŠARKA, pa je NAGAZILA POSKOKA, izašla s intenzivne nege! Serumi su delovali!
Foto: Profimedia

OLAKŠANJE U TREBINJU

OPORAVLJA SE! Žena koju je UJELA ŠARKA, pa je NAGAZILA POSKOKA, izašla s intenzivne nege! Serumi su delovali!

Bosna i Hercegovina -

Ženi koju je pre nekoliko dana zmija šarka ujela za koleno, a zatim je nagazila poskoka dok je ulazila u ambulantna kola, oporavlja se u trebinjskoj bolnici.

Ona ne želi da priča za medije, ali novinari saznaju da je stabilno.

"Zmija ju je ugrizla pre nekoliko dana. Do srede je bila na intenzivnoj negi, a kada su serumi počeli da deluju i kad se oporavila, u sredu je prebačena u sobu na hirurškom odeljenju. Još je u bolnici. Ne znamo do kada, ali je stabilno", kažu u Trebinju.

Nju je šarka ujela za koleno, pa su je ljudi koji su bili sa njom uneli je u kamion i krenuli prema Trebinju, a usput su pozvali Hitnu pomoć. I dok je žena izlazila iz kamiona da pređe u ambulantna kola, nagazila je na poskoka i vrisnula. Ekipa Hitne pomoći pomislila je da žena halucinira zbog delovanja otrova. Međutim, poskok je ubrzo prošao između njihovih nogu, pa su shvatili da je nije i on ugrizao samo zahvaljujući ludoj sreći!

Ugrizi zmije su česti u Hercegovini, a brzom i kvalitetnom intervencijom lekara uglavnom sve dobro završi. Retki su smrtni slučajevi poput onog od pre četiri godine u selu Dubravice kod Neuma, kada je muškarac preminuo od ujeda poskoka.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track