KRVAVA POTERA ZA UBICOM IZ SARAJEVA: Pucao na policiju, pa se ubio bombom (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

jednu ženu ubio, drugu ranio

KRVAVA POTERA ZA UBICOM IZ SARAJEVA: Pucao na policiju, pa se ubio bombom (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Nedžad Čaušević, koji je ubio devojku Sanelu Trsten i tom prilikom ranio i slučajnu prolaznicu u Sarajevu, ubio se u šumi kod mesta Krupac - Istočna Ilidža.

Potraga za napadačem išla je šumskim putem od Istočne Ilidže prema obroncima Bjelašnice i Igmana.

Policija je prvobitno ubicu tražila u njegovoj kući u Krupcu. Tu ga nisu pronašli, a potom je lociran njegov automobil "golf 2" u kome je pronađena municija.

Čaušević više nije mogao da se kreće automobilom pa je bežao peške. Kada ga je policija uočila pružao je otpor i nije želeo da se preda, već je pucao na njih. Na kraju je aktivirao bombu što je za njega bilo fatalno.

Osigurač su mu pronašli u levoj ruci. Takođe, postoji sumnja da Čaušević nije namerno izvršio samoubistvo, već da je želeo da baci bombu prema policiji, ali se okliznuo i pao, nakon čega je bomba eksplodirala.

Prve komšije Nedžada Čauševića šokirane su i u neverici zbog današnjih dešavanja. Kako kažu, ništa nije slutilo da bi mogao da uradi ovako nešto.

Jasmin Huruz je kazao da je Nedžada poznavao čitav život.

"Ništa nije slutilo da bi on ovako nešto uradio. Bio je sa Sanelom u vezi. Sedeli smo neku noć i rekao mi je da su prekinuli, ne znam šta je bilo. Moja žena ga je jutros oko 6.20 sati videla da ode, on je bio prva smena, vjerovatno je pošao na posao", kaže Huruz.

Dodaje da je čuo samo jedan pucanj na brdu.

"On je ovde sam živeo, nije se nikad ženio, sa Sanelom je bio 5-6 godina u vezi", rekao je Jasmin Huruz.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track