Najnovije vesti

FILMSKA POTERA U SARAJEVU: Pljačkaši 16 km prešli za 6 minuta, ni sačekuša ih nije zaustavila! Bežeći od policije jurili suprotnim smerom (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

opljačkali prodavnicu

FILMSKA POTERA U SARAJEVU: Pljačkaši 16 km prešli za 6 minuta, ni sačekuša ih nije zaustavila! Bežeći od policije jurili suprotnim smerom (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

Dva pljačkaša, koja su posle dramatične potere ulicama Sarajeva pali u ruke policije, opljačkali su prodavnicu u Hadžićima.

Izvor blizak istrazi otkrio je da su uleteli u prodavnicu, jedan je imao kapuljaču koju je, interesantno, skinuo pre upada u prodavnicu, dok je drugi imao traku preko lica.

Svako je imao svoju ulogu. Prvi je upao u prodavnicu i, preteći vatrenim oružjem radnici, oteo novac i cigarete. Drugi je čuvao stražu ispred prodavnice, dok je treći, kako se veruje, čekao u belom "fijat stilu".

Radnica nije povređena, ali je pretpela veliki šok.

Lopovi su se s plenom zaputili u pravcu Sarajeva. Jurili vozilom neverovatnom brzinom. Naime, pljačka se dogodila u 20.33 sati, a na Otoci su bili za svega šest ili sedam minuta (radi se o razdaljini od oko 16 kilometara). Međutim, razbojnici nisu računali na to da će policajci odmah pregledati video-nadzor, tako da su odmah imali opis i osnovne operativne informacije.

U Otoci je organizovana sačekuša za razbojnike.

Međutim, pljačkaši se nisu lako predali pa su krenuli da beže u kontrasmeru glavnom saobraćajnicom. U susret im je naišla druga patrola pa su pali u ruke policije.

Ipak, jedan od pljačkaša je uspeo da napusti vozilo i pobegne. Nezvanično, radi se o vozaču. Prema nepotvrđenim informacijama, njegov identitet je poznat policajcima i očekuje se njegovo hapšenje.

Tokom dramatične akcije navodno je jedan policajac lakše povređen.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Avaz.ba/M. Kadrić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...