Najnovije vesti

SESTRE ELMA I IRMA BIĆE SAHRANJENE U GETEBORGU: Dobile su poziv od drugarice i krenule da joj pomognu, pa poginule!
Foto: Facebook Printscreen

tragedija

SESTRE ELMA I IRMA BIĆE SAHRANJENE U GETEBORGU: Dobile su poziv od drugarice i krenule da joj pomognu, pa poginule!

Bosna i Hercegovina

Tragično nastradale sestre Elma (20) i Irma (21) Ušto, koje su pre sedam dana izgubile život u teškoj saobraćajnoj nesreći, biće sahranjene u utorak u Kvibergu u Geteborgu, prenose Sandžačke.rs.

One su ćerke Dženane i Midhata Ušte Mirze, koji je u ratu bio pripadnik Specijalne jedinice MUP-a RBiH, a prijatelji i rodbina su ga zvali Čupo. Posle rata odselio se u Švedsku, gde živi i radi.

Sestre su, kako je nedugo nakon nesreće ispričao njihov deda, u aprilu trebale doći u Sarajevo s ocem na dan policije i već su bile rezervisale karte.

Švedski mediji pišu da su se Irma i Elma kobnog jutra oko 3:30 sati javile na telefonski poziv, a njihovoj drugarici koja se nalazila na zabavi u Geteborgu trebala je hitna pomoć.

Sestre, koje su bile poznate po tome da su svakome želele da pomognu, bez razmišljanja su krenule u, kako se ispostavilo, poslednje putovanje, putovanje na bolji svet, kako je njihova majka navela u objavi na Fejsbuku.

Policija je dobila obaveštenje oko 04:07 sati da je jedan automobil udario direktno u betonski stub na delu auto-puta E20 Olskroksmotet, koji prolazi sredinom Geteborga.

Uzrok nesreće je najverovatnije klizavost i neprilagođena brzina.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Facebook Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...