Najnovije vesti

VLASNIK SARAJEVSKOG KAFIĆA POSLE KAZNE ISPROZIVAO POLITIČARE: G*vna jedna, da nije korone ne bi znali šta je higijena!
Foto: Screenshot YT

Prepad

VLASNIK SARAJEVSKOG KAFIĆA POSLE KAZNE ISPROZIVAO POLITIČARE: G*vna jedna, da nije korone ne bi znali šta je higijena!

Bosna i Hercegovina

Nakon što je direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove Anis Ajdinović pre dva dana najavio pojačane kontrole i kažnjavanje i pozvao inspektore na represivnije delovanje, akcije su se odmah i dogodile.

Među brojnim objektima, našao se i sarajevski klub Jazzbina, koji počeo da radi nakon što više od dva meseca bio zatvoren.

Tim povodom reagovao je na svom Fejsbuk profilu muzičar i vlasnik ovog kluba Tarik Karačić, koji je napiso da su sinoć,  9 minuta posle ponoći,  na 36 ljudi u Jazzbini (gosti, bend, zaposleni - sve zajedno nas 36), ušla dva inspektora i 10 policajaca.

"Dragi moji političari, da nije pandemije ne bi ste ni naučili šta je lična higijena, govna smrdljiva, pogana. Dokle više, dokle ćete više cediti sav ovaj narod... Malo vam što ste se naklepali od respiratora i raznih javnih nabavki. Malo vam kredita od MMF-a, para koje će vraćati naši unuci. Malo vam što su vam matere kukale u sred rata "Ostavite mom sinu jednu vreću", malo vam plate od po pet-deset hiljada, a dva puta za 18 meseci ste seli nešto da uradite i ni tada niste ništa uradili, fukaro nesposobna. Bagro jedna bezobrazna i nezasita, prestanite više da nas mrcvarite", naveo je on.

Kurir.rs/Oslobođenje

Foto: Screenshot YT

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...