OVO JE PORODICA STRADALA KOD MRKONJIĆ GRADA: Univerzitetski profesor, supruga i beba od 4 meseca podleteli pod kamion
Foto: Facebook/Printscreen

tragedija

OVO JE PORODICA STRADALA KOD MRKONJIĆ GRADA: Univerzitetski profesor, supruga i beba od 4 meseca podleteli pod kamion

Bosna i Hercegovina -

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se oko sedam sati dogodila u opštini Ribnik, u BiH, poginuli su Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četvoromesečna beba.

Temimović je bio profesor na Odseku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu.

"Sudarili su se kamion 'mercedes' i automobil 'reno', pri čemu je stradalo toje ljudi. Radi se o supružnicima koji su na mestu ostali mrtvi, dok je njihova beba prevezena u Dom zdravlja i, nažalost, lekari su samo mogli da konstatuju smrt", rekla je portparolka PU Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Ona kaže da je uviđaj izvršio dežurni tužilac i saobraćajna policija PS Ribnik. Naloženo je da se uradi obdukcija tela stradalih, kao i sva potrebna veštačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti nesreće.

Nezvanično, vozač 'renoa' je, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom, prešao u levu saobraćajnu traku i direktno podleteo pod kamion.

"Nejasno je šta je dovelo do toga, jer je put ravan, nije bilo klizavo, vidljivost je bila dobra. Nikoga nije preticao... Vozio je prema Mrkonjić Gradu kada je iznenada skrenuo u levu stranu i podletio pod kamion koji je naišao iz suprotnog smera", kaže izvor blizak istrazi.

Kurir.rs/Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track