Najnovije vesti

KRAVE PASLE TRAVU NA GRADSKOM GROBLJU: Sarajlije razbesneo ovaj prizor, nadležni se izvinili (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

nepoštovanje

KRAVE PASLE TRAVU NA GRADSKOM GROBLJU: Sarajlije razbesneo ovaj prizor, nadležni se izvinili (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

KJKP "Pokop" uputio je izvinjenje građanima nakon što su na gradskom groblju Vlakovo kod Sarajeva primećene krave kako pasu travu.

Prolaznici su snimili video koji je izazvao burne reakcije.

Građani su bili šokirani i ljuti, a iz preduzeća "Pokop" su naveli da potpuno opravdavaju takve reakcije, imajući u vidu da je skrnavljenje grobnog mesta i krivično delo.

Naglasili su da je uprava tog preduzeća preduzela sve potrebne mere kako se takvi incidenti ne bi događali. Ipak, skrenuli su pažnju na svoju nemoć u rešavanju tog problema i na neadekvatan odgovor nadležnih institucija.

"Problem u vezi s ulaskom krava u gradsko groblje 'Vlakovo' imali smo i ranije. Svaki ovakav slučaj prijavljen je policiji i inspekciji. Zbog čega nadležni nisu uspeli ništa da preduzmu ne znamo, ali mi kao kantonalno preduzeće ne možemo ulaziti ni u kakav sukob s neodgovornim vlasnicima", navedeno je u saopštenju.

Naglasili su da zbog velike površine groblja Vlakovo čuvari preduzeća "Pokop" nisu u mogućnosti da budu na svakom mestu u isto vreme, pogotovo u poslepodnevnim satima kada rade samo dežurne službe.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...