RAZBIJENA KORONA ŽURKA KOD BIJELJINE: Devojke iz Srbije uz alkohol i tablete orgijale sa lokalnim političarima! Dvoje privedeno
Foto: Printscreen Youtube/Alternativna Televizija

Haos u vikendici

RAZBIJENA KORONA ŽURKA KOD BIJELJINE: Devojke iz Srbije uz alkohol i tablete orgijale sa lokalnim političarima! Dvoje privedeno

Bosna i Hercegovina -

Policijska uprava Bijeljina saopštila je da su na žurci u vikendici u mestu Dijelovi kod Bijeljine zatečene 22 osobe i još četiri osobe ispred.

"Prilikom racije u vikendici u mestu Dijelovi na području Bijeljine službenici Policijske uprave Bijeljina i inspektori Republičke uprave za inspekcijske poslove zatekli su 22 osobe, u objektu je svirala muzika uživo, a još četiri osobe bila su ispred objekta. Zbog ometanja policijskih službenika u vršenju službene radnje uhapšeni su C.V. iz Bijeljine i T.P. iz Srbije.

Prilikom pregleda kod M.T. iz Srbije pronađena je medicinska droga za koju ista nije imala potrebnu medicinsku dokumentaciju, zbog čega joj je izdat prekršajni nalog. Policijski službenici su zbog nepoštovanja epidemoloških mera, nenošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru, izdali 21 prekršajni nalog", kaže se u policijskom saopštenju.

Međutim, skandal je isplivao kad je više medija u Republici Srpskoj objavilo informaciju da su ovu žurku organizovali visokorangirani članovi Partije demorkatskog progresa PDP iz Bijeljine i njihovi simpatizeri.

Pa tako navodi se da je jedan od zatečenih sada odbornik u Skupštini Bijeljine, pa, bivši poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, koji je kako se tvrdi bio veoma pijan i ometao policajce u obavljanju svojih poslova, a prilikom alkotestiranja utvrđeno je da je imao skoro dva promila alkohola u krvi", prenose mediji u Srpskoj pozivajući se na neimonovani izvor.

Među ostalim gostima u toj vikendici - vili u zavisnosti ko je kako objavio bilo je dosta žena, kao i dve devojke iz Srbije.

" Nisam sinoć bio na žurci Dijelovima, ne znam šta se tamo dešavalo, ali šta god da je bilo, to nema nikakve veze sa PDP, rekao je za jedan mediji u Srpskoj Slaviša Marković, predsednik Gradskog odbora PDP u Bijeljini i dodao:

"Neka organi Republike Srpske rade svoj posao i neka svako odgovara za ono za šta je kriv, ne samo u ovom slučaju, nego i u svemu drugom. Prvo treba da nadležni organi jasno utvrde šta se desilo. Možda je na toj žurci bilo više članova SNSD, nego PDP, ja to ne znam, videćemo šta će pisati u zapisniku policije dodao je Marković komentarišući priču o korona žurci, za koju je, tvrdi, čuo iz medija.

Kurir.rs/Atvbl, Blic/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track