ŠOK SNIMAK IZ KOMŠILUKA: Žena na parkingu udarala, šutirala i vukla muškarca, javnost je od ranije poznaje
Foto: Printscreen/Facebook

šta bi?

ŠOK SNIMAK IZ KOMŠILUKA: Žena na parkingu udarala, šutirala i vukla muškarca, javnost je od ranije poznaje

Bosna i Hercegovina -

Žena srednjih godina iz Bosne i Hercegovine, postala je pravi viralni hit na društvenim mrežama kada se na društvenim mrežama pojavio snimak nadzorne kamere na kojem se vidi kako uporno udara i vuče muškarca srednjih godina za odeću.

Kako prenosi Blic, snimak je nastao na jednom parkingu u Sarajevu, a žena je muškarca udarala i vukla par desetina metara. Na snimku se vidi kako je on u par navrata pokušao da se odbrani od njenih udaraca.

Za sada nije poznato koji je razlog ovog bizarnog događaja, kao ni da li se muškarac i žena poznaju ili su stranci koji su prvo započeli verbalnu raspravu, koja je nakon toga prerasla u fizički obračun.

Regionalni informativni servis RIS navodi da je reč o izvesnoj Edisi T, profesorki koja je na onlajn predavanju prošle godine studente nazvala "kerovima".

Njoj je ostao uključen mikrofon tokom pauze pa su studenti čuli kako se profesorka žali da su oni "kerovi", dok je čovek koji je bio sa njom u prostoriji navodno rekao da studente "zapi*a" i "ko ih je*e, ti si glavna".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track