KRVAVI OKRŠAJ U KAFANI: Potukli se pod dejstvom alkohola, jedan od njih nasrnuo i na policajce
Foto: Printscreen YT/RTRS vijesti

opirao se hapšenju

KRVAVI OKRŠAJ U KAFANI: Potukli se pod dejstvom alkohola, jedan od njih nasrnuo i na policajce

Bosna i Hercegovina -

Osoba iz Srpca čiji su inicijali M.V. uhapšen je zbog sumnje da je napao i povredio dva policajca, saopšteno je danas iz Policijske uprave Gradiška.

Policiji je oko pet minuta posle ponoći prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Srpcu došlo do narušavanja javnog reda i mira zbog tuče dve osobe, čiji su inicijali M.V. i S.D. obojica iz Srpca, piše Srpskainfo.

Prilikom hapšenja M.V. je verbalno, a zatim i fizički napao policajce, pružajući aktivan otpor, te je osumnjičen za krivično delo napad na službenu osobu u vršenju službene radnje. Alkotestiranjem je kod obe osobe utvrđeno prisustvo alkohola u krvi.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da se protiv M.V. po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izveštaj za počinjeno krivično delo, a sledi i pokretanje prekršajnog postupka protiv obojice.

Iz Policijske uprave Gradiška ističu da su ovakvi i slični primeri pokazatelji visokog rizika kome svakodnevno izloženi policijski službenici tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka.

Osuđuju svaki vid nasilnog ponašanja i napada na policijske službenike i pozivaju građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track