DANIMA GA TRAŽIO PA GA ONDA PRETUKAO: Izudarao taksistu pištoljem po glavi jer je vređao, psovao i preplašio njegovu suprugu
Foto: Shutterstock

drama u sarajevu

DANIMA GA TRAŽIO PA GA ONDA PRETUKAO: Izudarao taksistu pištoljem po glavi jer je vređao, psovao i preplašio njegovu suprugu

Bosna i Hercegovina -

U sarajevskom naselju Podhrastovi juče oko 16 časova je pretučen muškarac. Njega su pretukle tri osobe od kojih je jedna uhapšena, dok se za dvojicom još traga.

Pripadnici PU Centar su brzo reagovali i uhapsili jednu osobu. Kako je saopšteno iz MUP Kantona Sarajevo, pripadnici PU Centar uhapisli su A.Z, rođenog 1984. godine u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo “nasilničko ponašanje”, piše Srpskainfo.

On je u opštini Centar Sarajevo, fizički napao i povredio D.M. iz Sarajeva. Povređenom je ukazana lekarska pomoć u UKC u Sarajevu, gde su lekari konstatovali lakše telesne povrede.

O navedenom je obavešten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS, a A.Z. je predat u prostorije za zadržavanje uhapšenih osoba MUP Kantona Sarajevo.

- Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim osobama, saopšteno je iz MUP KS.

Kako saznaje Avaz do sukoba je došlo jer je divlji taksista D. M. maltretirao suprugu A.Z.

Naime, njoj je pre pet-šest dana automobil stao, a D.M. je počeo da je psuje jer mu je blokirala put.

Žena, koja je bila pod stresom zbog kvara automobila, uplašila se vike i psovanja i utrčala u jedno dvorište.

Njen suprug je danima tragao za D. M, a juče ga je zajedno sa još dvojicom muškaraca pronašao i pretukao. On ga je, navodno, pištoljem tukao po glavi.

Kurir.rs/Srpskainfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja