DODIK OTKRIO DA PRISLUŠKUJE AMERIČKOG AMBASADORA?! Malo smo se uvežbali. Pre to nije bilo moguće, danas ga samo "kliknemo" VIDEO
Foto: Printscreen/YouTube

izveštili se

DODIK OTKRIO DA PRISLUŠKUJE AMERIČKOG AMBASADORA?! Malo smo se uvežbali. Pre to nije bilo moguće, danas ga samo "kliknemo" VIDEO

Bosna i Hercegovina -

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik sinoć je u Brčkom rekao da njegova vlast "zna šta radi američki ambasador u BiH", odnosno da ga prisluškuju - "na jedan klik", prenosi Klix.ba.

- Malo smo se uvežbali, pa i mi njih sada slušamo. Ne slušaju samo oni nas. Znam ja šta oni pričaju. To nije bilo moguće pre samo pet-šest godina. Nisi smeo pomisliti da slušaš američkog ambasadora, a mi ga samo "kliknemo". I mi znamo šta on radi. Mi smo država, rekao je Dodik u sredu uveče na predizbornom skupu svoje stranke SNSD.

Kliks navodi da ovo nije prvi put da Dodik javno govori da njegove policijske i obaveštajne službe obavljaju posebne istražne radnje.

Tako je u maju 2020. godine u zgradi Narodne skupštine RS-a, u prisustvu ministra policije Dragana Lukača, rekao da "slušaju" Draška Stanivukovića i ostatak opozicije. Nakon brojnih reakcija na tu izjavu, Dodik je rekao da je to bio samo performans.

Dodikova izjava o prisluškivanju američkih diplomata stiže samo dan nakon što su Amerikanci otkrili da je Rusija uticala na strane kandidate i stranke preko, između ostalog, Balkana.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track