03:10

NOVO BROJANJE GLASOVA U BIH NEZAKONITO? Kovačević: Sigurni smo u Dodikovu pobedu, OPOZICIJA NAMEŠTA SVOJE LJUDE U CIK

KURIR TELEVIZIJA, jutarnji program

"NOVO BROJANJE GLASOVA U BIH NEZAKONITO?" Kovačević: Sigurni smo u Dodikovu pobedu, OPOZICIJA NAMEŠTA SVOJE LJUDE U CIK

Bosna i Hercegovina -

U Bosni i Hervcegovini ponovo će se brojati glasovi birača. Kakve bi to moglo da ima posledice po rezultat nedavno održanih izbora govorio je u emisiji "Redakcija" ma Kurir televiziji Radovan Kovačević, savetnik srpskog člana predsedništva BiH.

- Nemamo ništa protiv da se ponovo broje glasovi, jer smo sigurni u ubedljivu pobedu našeg kandidata Milorada Dodika - tvrdi Kovačević.

Jutarnji Program
foto: Kurir Televizija

- Radi se o tome da je SNSD ubedljivi pobednik na izborima u BiH i da je i u republici Srpskoj i u Federaciji sam osvojio više nego sve stranke opozicije zajedno i sada se osporava pobeda predsednika koji je tako ubedljivo pobedio - rekao je gost Kurir televizije i dodao da je ponovno brojanje glasova protivzakonito.

- Centralna izborna komisija je prekršila zakon i naredila novo brojanje glasova za koju nisu imali zakonsku osnovu - istakao je Kovačević.

On je naglasio da u centralnoj izbornoj komisiji ne mogu biti partijski ljudu, a su stranke Bakira Izetbegovića, Željka Komšića i srpske opozicije to izignorisali i mimo konkursa u CIK izabrali svoje direktne partijske poslušnike.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track