KURIR SAZNAJE! SNIMAK POKAZUJE ŠTA SE DESILO PRE NAPADA HULIGANA U SARAJEVU: Dečaci tokom utakmice počeli da viču "UBIJ SRBINA"!
Foto: Printscreen/Youtube

sramno ponašanje

KURIR SAZNAJE! SNIMAK POKAZUJE ŠTA SE DESILO PRE NAPADA HULIGANA U SARAJEVU: Dečaci tokom utakmice počeli da viču "UBIJ SRBINA"!

Bosna i Hercegovina -

Čitalac Kurira poslao je našoj redakciji šokantan snimak za koji tvrdi da je nastao jutros u Sarajevu tokom međunarodnog fudbalskog turnira za dečake "Šampion junior kup", a na kom se vidi kako grupa dečaka skandira "Ubij Srbina", posle čega je usledio niz incidenata usmerenih protiv srpske dece, kao i odraslih koji su bili u njihovoj pratnji.

Kako se može videti na snimku, ovaj sramni trenutak se dogodio tokom utakmice. Dečaci u tamnim dresovima, pretpostavlja se nekog kluba iz BiH, zagrlili su se dok su stajali pored terena i počeli su da skaču i skandiraju "Ubij Srbina".

00:12

Međunarodni fudbalski turnir za dečake u Sarajevu, Šampion junior kup, dečaci skandiraju Ubij Srbina

Utakmica, barem dok traje snimak, nije prekidana, a u jednom trenutku se čuje kako muški glas dobacuje "Ej, ko ti je to rekao da pevaš?". Nije poznato ko je muškarac koji je reagovao, ali se očigledno zgranuo kada je čuo da tako mala deca pevaju tako užasnu stvar.

Čitalac dodaje da je posle toga tokom dana nastavljena tortura dečaka iz Srbije i da je u hotel u kom su bili smešteni u Sarajevu upala grupa muškaraca maskiranih fantomkama koji su bacili suzavac, a navodno su tokom bekstva nasrnuli na roditelje i izboli mlađeg muškarca iz Beograda, sa Zvezdare.

- Došla je i policija, tamo je opšti haos sada. Deo naših dečaka i odraslih koji su sa njima tamo otišli u hotelu su praktično blokirani i ne mogu da izađu jer se plaše huligana i novog incidenta, a hteli su da krenu nazad za Srbiju - kaže čitalac Kurira.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track