BRAĆA NASILNICI BANULI U KAFIĆ, PA MUČKI PRETUKLI KONOBARICU I GOSTA: Užas u Banjaluci, vređali policiju prilikom hapšenja
Foto: printscreen YT

BRAĆA NASILNICI BANULI U KAFIĆ, PA MUČKI PRETUKLI KONOBARICU I GOSTA: Užas u Banjaluci, vređali policiju prilikom hapšenja

Bosna i Hercegovina -

Braća nasilnici S. C. (42) i D. C. (39) iz Banjaluke uhapšeni su zbog sumnje da su u noći između utorka i srede pretukli konobaricu i gosta u jednom kafiću u Banjaluci, a zatim vređali policiju prilikom hapšenja.

Sukob se desio u jednom kafiću u banjalučkom naselju Lazarevo, a nasilnici su uhapšeni istu noć.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da se D.C. sumnjiči da je u sredu oko pet minuta iza ponoći fizički napao radnicu ugostiteljskog objekta u Banjaluci, koja je pokušala da spreči njega i brata S.C. u daljem fizičkom napadu na oštećenog.

– Oni su to veče napali gosta u tom kafiću i radnica je pokušala da ih spreči. Tada je D. C.udario i nju, pa otišao iz lokala. Ona je to sve prijavila policiji koja je odmah izašla na lice mesta – rekao je izvor Srpskainfo.

Policajci su u tom lokalu zatekli S. C. koji je bio u vidno alkoholisanom stanju i počeo je da vređa policajce, te je zatim uhapšen. On je odbio da se alkotestira, ali je utvrđeno da je pozitivan na metadon.

Isto veče pronađen je i uhapšen i njegov brat.

U PU Banjaluka rekli su da je o svemu obavešten dežurni tužilac OJT Banjaluka.

(Kurir.rs/Srpskainfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track