MUŠKARAC IZ BANOVIĆA NAJAVIO VEĆI MASAKR NEGO U SRBIJI: Prvo pijan pretio ženi i deci, policija ga dva puta uhapsila - pa pustila
Foto: Shutterstock

saslušan zbog pretnji

MUŠKARAC IZ BANOVIĆA NAJAVIO VEĆI MASAKR NEGO U SRBIJI: Prvo pijan pretio ženi i deci, policija ga dva puta uhapsila - pa pustila

Bosna i Hercegovina -

Muškarac iz Banovića dva puta je priveden na saslušanje u policiju zbog pretnji koje je uputio, prvo supruzi i deci, a potom i javno na društvenim mrežama.

“Š. S. je sinoć sam sebe prijavio u Policijsku stanicu da će napasti svoju suprugu i decu, kada mu se za to ukaže prilika, a koji su ga u međuvremenu taj dan napustili. Lišen je slobode po prekršaju "Narušavanja javnog reda i mira". Nakon što je priveden u PS Banovići, utvrđeno je da je pod uticajem alkohola. Tom prilikom je narušavao javni red i mir, grubim vređanjem policijskih službenika i naročito drskim ponašanjem. O svemu je upoznat dežurni tužitelj TK i s tim u vezi je zadržan u prostorijama po nalogu tužitelja do otrežnjenja”, rekla je za N1 glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova TK Adnana Sprečić.

Dodaje, on je nakon otrežnjenja pušten iz službenih prostorija. Nakon toga, uočen je snimak na društvenim mrežama zbog koje je ponovo obavešten tužitelj.

“Ponovo je saslušan u svojstvu osumnjičene osobe i naređeno je da se dokumentuje kazneno delo "ugrožavanje sigurnosti". Međutim, isti nije lišen slobode po pitanju osnovane sumnje, već su naređene daljnje provere te će u narednom periodu po dogovoru s tužiteljem biti dostavljen odgovarajući izveštaj”, kazala je Sprečić.

U videu koji je objavljen na društvenim mrežama, on je poručio: “Biće veća tragedija nego što je bila u Srbiji”.

(Kurir.rs/N1info.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track