TEŠKA NESREĆA KOD VISOKOG: Iz korita reke Bosne izvučeno vozilo sa registracijom Floride, u njemu nađeno telo starijeg muškarca
Foto: Shutterstock

sleteo sa puta

TEŠKA NESREĆA KOD VISOKOG: Iz korita reke Bosne izvučeno vozilo sa registracijom Floride, u njemu nađeno telo starijeg muškarca

Bosna i Hercegovina -

Iz korita reke Bosne u naselju Dobrinje kod Visokog jutros je izvučen automobil u kojem je bilo telo muškarca - potvrdio je portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

Kako je naveo, sinoć oko 22.10 sati primili su dojavu da je na regionalnom putu Visoko-Kakanj, u mjestu Dobrinje na području Grada Visoko, došlo do izletanja automobila, koje je sletelo u rijeku Bosnu.

– Jutros u 1.25 časova, iz rijeke je izvučeno PMV marke “audi”, nacionalnih oznaka Floride iz Sjedinjenih Američkih Država, a utvrđeno je da je u vozilu smrtno stradala osoba F. A. iz Vogošće, rođena 1958. godine – kazao je Fišek.

Telo muškarca prebačeno je u Prosekturu Gradskih grobalja Visoko te će verovatno biti rađena i obdukcija, a istragom će biti utvrđivano pod kojim je okolnostima došlo do sletanja automobile u reku Bosnu.

(Kurir.rs/Srpska.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track