OVAKO IZGLEDA NOGA POSLE UJEDA POSKOKA: Devojčica (12) iz BiH jedva preživela, građani upozoravaju, zmije ulaze i u kuće (FOTO)
Foto: Facebook/Mjesna zajednica Konjević Polje, Shutterstock, Ilustracija

užas

OVAKO IZGLEDA NOGA POSLE UJEDA POSKOKA: Devojčica (12) iz BiH jedva preživela, građani upozoravaju, zmije ulaze i u kuće (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Dvanaestogodišnju devojčicu ugrizao je poskok u mestu Pahljevići u opštini Zvornik u BiH.

Mesna zajednica Konjević Polje objavila je na društvenim mrežama fotografiju noge devojčice i upozorenje meštanima da budu na oprezu. Na fotografiji se vidi da je nakon ugriza opasne otrovnice devojčici noga natekla i poplavela, međutim, dvanaestogodišnjakinja je brzo u bolnici primila serum protiv zmijskog otrova i nije životno ugrožena.

- Budite na oprezu! Velike su temperature i zmije izlaze kao nikad do sada. Pazite kuda hodate. Sinoć je u Pahljevićima, opština Zvornik, poskok ugrizao dvanestogodišnju devojčicu Samiru Abidović. Devojčica je u bolnici u Zvorniku. Primila je serum i izvan je životne opasnosti. Oprez - objavljeno je na Fejsbuk stranici Mesne zajednice Konjević Polje.

Komentari se samo ređaju, korisnici žele devojčici brz oporavak, a mnogi upozoravaju da treba otvoriti četvoro očiju kad se ide u prirodu.

- Mog sina prošle godine ujeo poskok za ruku, jedva živu glavu izvukao, čuvajte se i čuvajte decu. Brz oporavak devojčici - navodi jedan korisnik.

- Maloj princezi brz oporavak. Mi ostali treba dobro da pazimo kuda hodamo - navodi drugi korisnik.

Jedan korisnik navodi da zmije ulaze i u kuće i da je poskoka zatekao da pragu.

- Brz oporavak želim! Jedan me poskok zamalo ujeo, al sam bio brži! Čuvajte se narode. Ima ih kad je kiša - upozorava korisnik.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track