"REKLI SU NAM DA SE ZATVORIMO U KUĆU": Meštani Gradačca u strahu nakon krvavog pira, govore o HORORU KOJI JE NERMIN PRENOSIO UŽIVO
Foto: Printscreen

mnogi nemi od šoka

"REKLI SU NAM DA SE ZATVORIMO U KUĆU": Meštani Gradačca u strahu nakon krvavog pira, govore o HORORU KOJI JE NERMIN PRENOSIO UŽIVO

Bosna i Hercegovina -

Pomahnitali bodibilder Nermin Sulejmanović danas je u Gradačcu, u svom krvavom piru koji je prenosio uživo na Instagramu, ubio tri osobe.

Ubijeni su Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevenčana supruga, zatim Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani.

Kako je reporterima "Avaza" rekla meštanka Donjih Ledenica koja je bila u neposrednoj blizini samoubistva Sulejmanovića, policija im je rekla da ostanu u kući.

Nermin Sulejmanović
foto: printscreen društvene mreže

- Rekli su mi idite u svoju kuću, zatvorite se. Poslušali smo ih i ušli u kuću - rekla je.

Građani Gradačca su u šoku i strahu. Retki mogu doći i do reči.

- Kažu malo je mesto, nikad se ništa ne dešava, a vidi sada! Sada će se pričati i pisati kakvih ima lopova i sve to. Malo je mesto, može se znati šta ko radi - rekla je jedna građanka Gradačca koje je zavijeno u crno nakon užasnog zločina Nermina Sulejmanovića.

- Ne znam šta mu je bilo, je li uopšte normalan - rekao je jedan od građana.

Gradačac, Nermin Sulejmanović
foto: printscreen

Upitan kako komentariše sigurnosnu situaciju u gradu, ali i u državi generalno, odgovorio je reporteru "Avaza" koji je na licu mesta.

- Svako ima oružje, to nije dobro. I to se sada raširilo svuda, svuda se događa. Trebalo bi pooštriti kontrole pri izdavanju dozvola za oružje - rekao je građanin Gradačca.

Podsetimo u krvavom pohodu Nermina Sulejmanovića, ubijeni su Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevečana supruga, zatim Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Džengiz, supruga Ondera Džengiza.

Gradačac je bio pod opsadom zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio danas pre podne, a u kome je muškarac upucao suprugu dok je sve prenosio uživo na Instagramu.

Na uznemirujućem snimku se potom moglo videti kako se Sulejmanović, koji je inače bodibilder i fitnes trener, automobilom odvozi sa mesta tragedije.

Kurir.rs/Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja