OTAC I SIN UBIJENI U GRADAČCU POREKLOM IZ SRBIJE! Prijatelj porodice otkrio nove detalje: Sulejmanović ih prevario za 75.000 evra?
Foto: Printscreen/Instagram

konflikt trajao 8 godina

OTAC I SIN UBIJENI U GRADAČCU POREKLOM IZ SRBIJE! Prijatelj porodice otkrio nove detalje: Sulejmanović ih prevario za 75.000 evra?

Bosna i Hercegovina -

Mirna opština Gradačac suočila se u petak sa nezapamćenom tragedijom kad je Nermin Sulejmanović usmrtio nevenčanu suprugu i još dvoje ljudi dok je troje zadobilo ozbiljne povrede.

Nizama Hećimović prva je nastradala, a monstrum je potom usmrtio Ondera Džengiza i njegovog sina Denisa, koji su rodom iz Tutina, ali su imali tursko državljanstvo jer su kratak period života proveli u Turskoj. Sulejmanović je ranio i suprugu Ondera Džengiza, a zatim i policajca Huseina Kotorića i sugrađanina Nedima Pamukovića.

A.B, koji tvrdi da je blizak prijatelj porodice Džengiz, otkrio je za portal Sandžak danas nepoznate informacije koje bi mogle da osvetle pozadinu tragičnog slučaja. Tvrdi da je Sulejmanović prevario i nagovorio maloletnu ćerku Ondera Džengiza da ukrade značajnu sumu novca iz kuće vlastite porodice.

Porodica Džengiz je prema njegovim rečima svojevremeno prolazila kroz agoniju jer dve nedelje nije znala gde se nalazi njihova ćerka. Devojčica se vratila sa malom sumom novca, a njen otac tražio je od Sulejmanovića da vrati novac. To je navodno dovelo do ozbiljnog konflikta koji je na kraju završio na sudu.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram

- Pre nekih 7-8 godina ovaj idiot je oteo Džengizovu kćerku koja se u međuvremenu udala za Pazarca. Tada maloletnoj devojci je obećavao zlatnu budućnost kako to već pali kod maloletnih curica. Nagovorio ju je da ukrade 75.000 evra iz kuće. Onda su sa tim parama otišli negde u Srbiju. Dve nedelje agonije u Džengizovoj porodici i nakon toga curica se vraća sa hiljadu evra i eto. Naravno, Džengiz ga je tužio i tražio da mu vrati pare, ali od toga ništa. Sud i država nisu ništa preuzeli da zaštite porodicu i ta je agonija trajala oko osam godina - tvrdi A.B. koji inače živi u Minhenu.

Navodi da je glava porodice Džengiz bio mnogo dobar čovek.

- Onder je bio veliki borac i jako uspešan čovek od posla. Neko vreme živeo je u Turskoj i zato poseduje i tursko državljanstvo. Otac mu je inače bio poreklom iz okoline Tutina - tvrdi A.B.

Nermin Sulejmanović, koji je prijavljivan policiji za nasilje u porodici, podsetimo, ubio je u petak nevenčanu suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Na uznemirujućem snimku, koji je sada obrisan, pitao je nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a Nezima je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nermin je nakon ubistva supruge ubio oca i sina, turske državljane Ondera i Denisa Džengiza, a supruga i majka supruga ubijenih je ranjena i nalazi se u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

(Kurir.rs/Sandžak danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track