NEKA TI JE LAKA ZEMLJA: Sahranjena lepa Nizama koju je monstrum brutalno usmrtio pred detetom SUZE ODJEKUJU MIONICOM (FOTO/VIDEO)
Foto: Ahmed Bešić / Dnevni Avaz, Printskrin/Facebook

tuga

NEKA TI JE LAKA ZEMLJA: Sahranjena lepa Nizama koju je monstrum brutalno usmrtio pred detetom SUZE ODJEKUJU MIONICOM (FOTO/VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Nizama Hećimović (38), žrtva pomahnitalog nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Jecaji su od ranog jutra odjekivali ispred porodične kuće Hećimovića gde se okupilo nekoliko hiljada ožalošćenih koji su došli da se oproste od žene koju je monstrum usmrtio naočigled njihove ćerke.

Mediji navode da su ispred kuće dežurale ekipe hitne pomoći kako bi pomogle da intervenišu ako nekome zatreba pomoć.

Policija je obezbeđivala sahranu, a ožalošćeni su i dalje u šoku zbog zla koje je snašlo maleni Gradačac.

Telo nastradale Nizame okupljeni su od porodične kuće na rukama preneli do lokalne džamije gde je nakon verskog obreda sahranjena.

1 / 11 Foto: Ahmed Bešić / Dnevni Avaz

- Omanuli smo kao društvo, preveliki greh je učinjen prema Nizami, želela je samo da živi. Svako od nas uz sliku deteta treba da ima sliku Nizame da zna da zlo i njemu može na vrata da pokuca - rekao je imam.

1 / 11 Foto: Ahmed Bešić / Dnevni Avaz

Ponedeljak je proglašen za dan žalosti u Gradačcu. Porodica je prethodno izrazila želju da sahrani ne prisustvuje niko od loklanih zvaničnika.

Najbliža porodica oprostila se od Nizame čituljom u kojoj su poimence nabrojani otac, majka, sestra, mnogobrojna rodbina... Najveću tugu izaziva ime ćerkice u čijem bi odrastanju sad uživala da je zaštitu od nasilnika dobila na vreme.

Nermin Sulejmanović, podsetimo, ubio je Nizamu zato što ga je prijavila policiji zbog nasilja u porodici. Monstruozno ubistvo prenosio je uživo na društvenim mrežama, a onda je nastavio sa krvavim pirom i ubio još dve i ranio tri osobe.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track