TUGA! ĆERKA I SESTRA UBIJENIH MUŠKARACA IZ GRADAČCA JECALA NA DŽENAZI: Ne može sebi da oprosti što je verovala monstrumu (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram, Printskrin / You Tube/Avaz TV

potresna scena

TUGA! ĆERKA I SESTRA UBIJENIH MUŠKARACA IZ GRADAČCA JECALA NA DŽENAZI: Ne može sebi da oprosti što je verovala monstrumu (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Veoma potresna scena zabeležena je u utorak na dženazi Đengiza i Denisa Ondera, oca i sina, koje je tokom krvavog pohoda ubio monstrum Nermin Sulejmanović.

Nekoliko stotina građana okupilo se ispred Požaričke džamije u Gradačcu na poslednjem ispraćaju oca i sina, a Hana Hadžiavdagić, novinarka iz BiH, opisala je na svom profilu na Instagramu potresan momenat kad se kroz jecaje oglasila ćerka i sestra nastradalih muškaraca.

Imam je naime prema običaju upitao okupljene "hoće li halaliti" Đengizu i Denisu na šta je devojka počela da jeca.

- Ja sebi ne mogu halaliti. Svi mene krive jer sam ih ja upoznala. A šta sam ja znala. Bilo mi je samo 16 godina - rekla je devojka boreći se za suzama.

Đengiz Onder
foto: Printskrin/Instagram

Blizak prijatelj porodice, podsetimo, tvrdi da je Sulejmanović pre nekoiliko godina zaveo i nagovorio tada maloletnu Đengizovu ćerku da ukrade značajnu sumu novca iz kuće vlastite porodice.

Porodica je prema njegovim rečima tada prolazila kroz veliku agoniju jer dve nedelje nije znala gde se nalazi njihova ćerka. Devojčica se vratila sa malom sumom novca, a njen otac tražio je od Sulejmanovića da vrati celokupan iznos.

1 / 12 Foto: Dnevni avaz/E. Trako, Printscreen

To je navodno dovelo do ozbiljnog konflikta koji je na kraju završio na sudu.

- Pre nekih 7-8 godina ovaj idiot je oteo Đengizovu kćerku koja se u međuvremenu udala za Pazarca. Tada maloletnoj devojci je obećavao zlatnu budućnost kako to već pali kod maloletnih curica. Nagovorio ju je da ukrade 75.000 evra iz kuće. Onda su sa tim parama otišli negde u Srbiju. Dve nedelje agonije u Đengizovoj porodici i nakon toga curica se vraća sa hiljadu evra i eto. Naravno, Đengiz ga je tužio i tražio da mu vrati pare, ali od toga ništa. Sud i država nisu ništa preuzeli da zaštite porodicu i ta je agonija trajala oko osam godina - tvrdi prijatelj porodice.

Đengiz i njegov sin Denis su inače rodom iz Tutina, ali su imali tursko državljanstvo jer su kratak period života proveli u Turskoj.

Nermin Sulejmanović je upucao i Harisu Onder, majku i suprugu nastradalih, koja se i dalje nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Nizama Hećimović, nevenčana supruga monstruma i njegova prva žrtva, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track