PRIMIO PRVI METAK DA SPASE SESTRU AL’ UZALUD: Ovo je hrabri brat od tetke ubijene Naze kom je pomahnitali Nermin zakucao na vrata
Foto: Facebook Printscreen

šta se događalo u kući tetke kod koje se nizama krila sa detetom

PRIMIO PRVI METAK DA SPASE SESTRU AL’ UZALUD: Ovo je hrabri brat od tetke ubijene Naze kom je pomahnitali Nermin zakucao na vrata

Bosna i Hercegovina -

Nedim P, brat od tetke brutalno ubijene Nizame Hećimović, prvi je primio metak od pomahnitalog ubice kako bi zaštitio svoju sestru kada je Sulejmanović zakucao na vrata njegove majke i pogodio ga u nogu.

Zijada, tetka ubijene Nizame, otkrila je da se Nizama skrivala kod nje u kući sedam dana pre no što ju je Nermin pronašao.

- Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju. Osmi dan je saznao gde se krije - izjavila je Zijada koja tvrdi da je samo policija znala mesto na kojem se Nizama skrivala.

- Nermin je došao, dole je na putu auto parkirao. Na glavni ulaz nije mogao da uđe. Ispalio je nekoliko metaka. Nekako je uspeo da uđe u kuću i prislonio mi je pištolj na glavu, vičući: "Gde je?!" - ispričala je Zijada.

Nedim Pamuković, Nizama Hećimović, brat od tetke, ranjen, Gradačac, ubistvo
foto: Facebook Printscreen

Nizama se sakrila u sobu Zijadinog sina Nedima i zaključala.

- Tu je ispalio metak, nije odmah mogao da uđe u sobu. Obišao je oko kuće. Uspeo je da razvali vrata i uđe u sobu. Mog Nedima je ranio u nogu i isterao ga napolje - ispričala je Zijada.

Nermin Sulejamnović je uzeo bebu, odneo je do automobila. Vratio se u kuću po Nizamu.

- Tu je bila vriska, drama, tukao ju je... Šakama je udarao. Kada su izašli iz kuće on je Nizamu vukao za kosu, e to nikada neću zaboraviti! Ona je stala nasred puta i plakala, pogledala je u mene i rekla mi: "Pomozi mi, tetka". Ja joj nisam mogla pomoći - ispričala je tetka Zijada.

Nizama Hećimović (38), žrtva nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici. On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track