OTAC MONSTRUMA U TEŠKOM STANJU: Porodica trostrukog ubice iz Gradačca ne može da dođe sebi! VEST DA JE SAHRANJEN IPAK NIJE TAČNA
Foto: AP Photo/Armin Durgut, Privatna Arhiva, Instagram

novi detalji

OTAC MONSTRUMA U TEŠKOM STANJU: Porodica trostrukog ubice iz Gradačca ne može da dođe sebi! VEST DA JE SAHRANJEN IPAK NIJE TAČNA

Bosna i Hercegovina -

Otac trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca nalazi se prema navodima medija iz BiH u teškom stanju!

- Otac je utučen, ne zna, kaže, ni šta je pričao. Nije čovek nikako dobro. Ima 65 godina, znate šta sve ide sa tim, mislim, stresno je svakome, a ne samo porodici. Sreća samo što mama njegova nije živa pa da to vidi - rekao je izvor Avaza blizak porodici monstruma.

Direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić demantovao je informacije koju su u četvrtak objavili pojedini mediji da je Sulejmanović sahranjen u tajnosti negde kod Gračanice.

- Nije to tačno. Telo je i dalje u hladnjači u Tuzli. Niko nije došao da ga preuzme. I mi čekamo šta će biti i ko će ga i kada ukopati. Sve ostalo su dezinformacije - rekao je Latifagić.

Nermin Sulejmanović, podsetimo, ubio je nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović u jednoj vikendici u blizini Gradačca, a jezivi zločin je prenosio uživo na Instagramu. Potom je usmrtio oca i sina, Đengiza i Denisa Ondera, državljane Turske, a teško ranio njihovu suprugu i majku.

Tokom krvavog pohoda ranio je još dve osobe.

Na kraju je okružen policijom izvršio samoubistvo.

Naloženo je veštačenje mobilnog telefona ubice što bi moglo da otkrije sa kime je iz policije razgovarao odnosno ko mu je otkrio lokaciju na kojoj se krila Nizama sa detetom.

(Kurir.rs/Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track