VIDE ĆERKIN GROB ČIM KROČE U DVORIŠTE Nizamini roditelji slomljeni od bola, ne jedu, ne spavaju, sve počelo kad je upoznao drugu
Foto: Ahmed Bešić / Dnevni Avaz, Printskrin/Facebook

u gradačcu muk

VIDE ĆERKIN GROB ČIM KROČE U DVORIŠTE Nizamini roditelji slomljeni od bola, ne jedu, ne spavaju, sve počelo kad je upoznao drugu

Bosna i Hercegovina -

Do danas, Nizamini roditelji nisu se oglašavali, a prema rečima njihove rođake, oni se nalaze u jako lošem stanju

Porodica monstruozno ubijene Nizame Hećimović ne može da poveruje da njihove ćerke više nema. U Gradačcu je zavladao muk od kada je trostruki ubica Nermin Sulejmanović njihov grad zavio u crno.

Do danas, Nizamini roditelji nisu se oglašavali, a prema rečima njihove rođake, oni se nalaze u jako lošem stanju. Kako kaže, kada dođe vreme, oglasiće se.

- Ne jedemo, ne pijemo, ne spavamo. Teško nam je. Pod tabletama smo. Nismo još prihvatili da Nizame nema. Puno toga što je objavljeno je laž. Kad dođe vreme daćemo izjavu kao porodica - rekla je rođaka za 24sata.

Prošlo je šest dana od sahrane monstruozno ubijene Nize, kako su je prijatelji od milja zvali. Njeno telo pokopano je preko puta njenog porodičnog doma na lokalnom groblju, a kako je ispričala rođaka porodice Hećimović, roditelji kada god izađu u dvorište gledaju na ćerkin grob.

- Otac Nusret je došao iz Nemačke čim je čuo šta se dogodilo, a mama Suada, već ionako bolesna, slomljena je od bola. Čim izađu u dvorište gledaju u grob svoje kćeri jer im se groblje nalazi odmah preko puta. Na grobu je mnoštvo već uvenulog cveća. Celo naselje Mionica oplakuje njenu žrtvu i svi Nermina Sulejmanovića nazivaju monstrumom - rekla je rođaka.

Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović (38), a već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici. On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengisa (55) i Denisa Ondera (23). U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track