POLITIČAR MIROSLAV UHVAĆEN U KRAĐI KREME ZA SUNČANJE: Ima platu 270.000, a kamera snimila kako se bruka po prodavnicama (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

sramota

POLITIČAR MIROSLAV UHVAĆEN U KRAĐI KREME ZA SUNČANJE: Ima platu 270.000, a kamera snimila kako se bruka po prodavnicama (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Zamenik pravobranioca distrikta Brčko Miroslav Sajlović snimljen je kako krade kremu za sunčanje u supermarketu u tom gradu!

Nadzorna kamera je zabeležila trenutak krađe.

Na snimku se vidi kako političar dok se približava kasi, laganim pokretom ruke jednu od dve kreme spušta u kesu. Nakon toga se jasno vidi da je kasirka otkucala i naplatila samo jednu kremu za sunčanje.

Lokalni mediji prenose da osnovica plate zamenika pravobranioca iznosi oko 3.800 KM, ali sa minulim radom, dnevnicama, toplim obrokom i regresom dostiže i 4.500 KM što je skoro 270.000 dinara!

Times nezvanično navodi da je povodom krađe od strane političara jedan od tužilaca na kolegijumu Tužilaštva Brčko distrikta BiH pitao da li će biti pokrenuta istraga.

- Hoćemo li pokrenuti nešto po pitanju pisanja lokalnih medija o krađi kreme za sunce od strane zaposlenih Pravobranilaštva BD BiH - navodno je pitao tužilac na kolegijumu.

Javni tužilac Zekerija Mujkanović navodno je samo kratko kazao "Nećemo"!

(Kurir.rs/Times.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track