OTAC MONSTRUMA NA POTEZU: Telo trostrukog ubice i dalje u mrtvačnici, poznata procedura za sahranu, čeka se i opština
Foto: Privatna Arhiva, Youtube/Avaz TV

novi detalji

OTAC MONSTRUMA NA POTEZU: Telo trostrukog ubice i dalje u mrtvačnici, poznata procedura za sahranu, čeka se i opština

Bosna i Hercegovina -

Telo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u mrtvačnici u Tuzli jer do danas još niko nije podneo zahtev za njegovo preuzimanje.

Direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić rekao je da Gradska uprava iz Gradačca čeka da Nerminov otac da saglasnost kako bi telo bilo ukopano.

- S obzirom na to da pokojnik ima žive srodnike, potrebna je njihova saglasnost da bi se telo ukopalo, čak i o trošku države - objasnio je Latifagić za Telegraf.

Latifagić dodaje da je opština u kojoj je Sulejmanović bio prijavljen zadužena da stupi u kontakt sa ocem monstruma.

Nizama Hećimović
foto: Printscreen/Facebook

- Da je otac želeo da ga sahrani to bi i učinio - rekao je Latifagić.

Direktor Komemorativnog centra dodaje da je standardna procedura da se telo pokojnika u mrtvačnici drži najviše tri dana, ali naglašava da sve zavisi od situacije.

- Mi imamo specijalizovane hladnjače u kojima telo može dugo da stoji. Imamo neka tela koja su ovde i duže od dve godine. U pitanju su neki migranti koji još nisu identifikovani. Svi leševi smešteni su u specijalizovane limene sanduke koji su zatvoreni i što se nas tiče sve je urađeno po propisima - objašnjava Latifagić.

Nermin Sulejmanović, podsetimo, počinio je pre više od mesec dana monstruozni zločin u Gradačcu kad je brutalno usmrtio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović u prenosu uživo na Instagramu. Zatim je ubio Denisa i Džengiza Ondura, sina i oca, koje je poznavao od ranije, a tokom krvavog pira ranio je tri osobe.

Monstrum je na kraju otišao na jednu napuštenu farmu gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track