GINEKOLOG GASTARBAJTER DOŠAO NA VAŠAR U ZAVIČAJ, TRAŽI ŽENU Šta će joj lova, ja sam tu! Gos’n doktor ima 1 uslov a izgleda ovako
Foto: TV Živa istina printscreen

mladoženja potegao čak iz luksemburga

GINEKOLOG GASTARBAJTER DOŠAO NA VAŠAR U ZAVIČAJ, TRAŽI ŽENU Šta će joj lova, ja sam tu! Gos’n doktor ima 1 uslov a izgleda ovako

Bosna i Hercegovina -

Ginekolog gastarbajter potegao je čak iz Luksemburga na vašar u zavičaju pa se potpuno neplanirano našao pred kamerama poznatog Jutjub kanala.

Pošao sa prijateljem, šetao se, razgledao pa se u kameru izjadao kako traži ženu, ali ne može da je nađe.

Na pitanje je li oženjen, kaže jeste, na iznenađenje sagovornika, a onda je dodao: Oženjen sam ali mi je žena mrtva. Znači, udovac? Udovac potvrđuje on.

gastarbajter, Luksemburg, doktor, ginekolog, traži ženu
foto: Youtube Printscreen/Živa istina

Doktor, gastarbajter i to u Luksemburgu a ne može ženu da nađe - i to ginekolog?! Na tu konstataciju, dr Mujo, kako se u međuvremenu predstavio, kaže da je teško naći ženu.

- Sve neki profiteri, nema ljubavi.... Sve ja to radim, upoznajem se, kaže jedna hoćemo uzet stan u Sarajevu? Ja kažem: ’Ajde, odmah! Ti daj 100.000 evra, ja ću odmah da dam 100.000, odmah sutra kupujemo... - kaže on uz osmeh za YT kanal Živa istina i dodaje da posle takve ponude svaki razgovor prestaje, samo odu.

Na pitanje kakva je ta žena koju on traži, odgovara:

- Tražim ženu za život, obostrano da se slažemo, ona treba da ti ima moj karakter a to je... Ja volim muziku, koncerte, da idemo skupa, svuda skupa... Šta će joj lova, ja sam tu! Bitno je da samo voli da se provodi ko ja - kaže vitalni doktor koji je u kameru rekao da su mu 64 pune, ali da svaki dan trči po 10 kilometara.

Kurir.rs/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja