ODBEGLOG PEDOFILA IZ KAKNJA TRAŽE I U SRBIJI: Pobegao kroz prozor suda posle presude zbog napastvovanja unuke
Foto: Facebook

ODBEGLOG PEDOFILA IZ KAKNJA TRAŽE I U SRBIJI: Pobegao kroz prozor suda posle presude zbog napastvovanja unuke

Bosna i Hercegovina -

I. M. iz Kaknja, seksualni predator dece pobegao je u utorak iz Osnovnog suda u Banjaluci nakon što mu je izrečena presuda od četiri godine zatvora za teško zlostavljanje dece, a radilo se o njegovoj unuci.

Iskočio je kroz prozor nakon izricanja presude i pobegao policiji. U ovom trenutku traži ga policija u dve države, BiH, kao i u Srbiji, u koju se sumnja da je prebegao. Nije isključeno ni da bi skrovište mogao da potraži i u Hrvatskoj. Obaveštenje je na društvenim mrežama podelila Organizacija Stop pedofiliji, koja štiti decu u celom regionu, s ciljem da informacija stigne do što većeg broja ljudi, kako bi se ovaj opasn predator zaustavio pre nego što opet krene u svoj pohod preko granica, kao i ranije.

Ivica Mišković
foto: screenshot

Pozvali su sve koji imaju bilo kakvu informaciju, da je jave policiji ili njima, kako bi se ovaj opasni predator što pre odveo na izdržavanje kazne.

Ovu informaciju objavio je portal ICV koji je i ranije pisao o celom slučaju u serijalu o pedofiliji u društvu, a nakon što je majka žrtve digla region na noge.

I. M. jedno je vreme, zahvaljujući dvojnom državljanstvu, radio i u Hrvatskoj, u jednoj građevinskoj firmi na zagrebačkom području (hrvatski poslodavac pomogao je službama u BiH dokumentacijom, da se podigne međunarodna optužnica). Bežao je iz nekoliko zemalja dok nije uhapšen u Nemačkoj.

Porodica žrtve godinama je čekala presudu za pakao koji su proživeli, strahujući i za svu decu kojoj je predator bio blizu, a danas su umesto mira dobili novi šok i strepnju da će opet "nestati" pred zakonom.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track