OTEO DEVOJKU U DUBROVNIKU I POBEGAO SA NJOM PREKO GRANICE Spasila je jedna poruka: Policija ga odvukla bosog i skoro nagog (VIDEO)
Foto: Facebook/Atv Banja Luka

OTEO DEVOJKU U DUBROVNIKU I POBEGAO SA NJOM PREKO GRANICE Spasila je jedna poruka: Policija ga odvukla bosog i skoro nagog (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Policija u Trebinju uhapsila je u utorak u tom gradu mlađeg muškarca iz Dubrovnika nakon što su njihove kolege iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske zatražile intervenciju zbog dojave da je oteo 31-godišnjakinju s područja ove županije, koja je nakon oslobađanja smeštena u tamošnjoj bolnici.

- Slobode je lišen I.S. (24) u jednoj privatnoj kući u Trebinju te je priveden u Stanicu javne bezbednosti nakon što je hrvatska policija dojavila o potencijalnoj otmici - rekla je za Hinu portparolka policije u Trebinju Jovana Cvijetić.

Dodala je kako je u tome objektu zatečena žena za koju se sumnjalo da je oteta. Ona je, prema istome izvoru, hospitalizirana u Opštoj bolnici u Trebinju, gde zvaničnici nisu želeli da govore o njenom zdravstvenom stanju. Lokalni mediji međutim navode kako nema vidljivih povreda.

U momentu sprovođenja on je na sebi imao samo donji veš a bio je i bos.

Policija je kod osumnjičenog pronašla i drogu.

Devojka je uspela jednom policijskom službeniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske da pošalje poruku da je oteta u Trebinju, i to ju je spasilo.

Kurir.rs/ATV/N1

Bonus video:

02:24

OTMICA AVIONA ZBOG KOJE SE TRESLA CELA SFRJ! Vukčević otkrio kako se odigralo: UPERIO MI JE PIŠTOLJ U GLAVU I REKAO POLAZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track