OVO JE TINEJDŽER KOJI JE S LJUBAVNICOM UBIO NJENOG MUŽA! Ćerka žrtve objavila SLIKU uhapšenog i poručila: MONSTRUM (FOTO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže

OVO JE TINEJDŽER KOJI JE S LJUBAVNICOM UBIO NJENOG MUŽA! Ćerka žrtve objavila SLIKU uhapšenog i poručila: MONSTRUM (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Nakon svirepog ubistva Saše Kulišića iz Doboja čije telo je nađeno juče u šumi u blizini izletišta Preslica oprostila se ćerka iz prvog braka. Ona je na svojim nalozima na društvenim mrežama objavila puno ime i prezime svoje maćehe, osumnjičene A. K. (33), kao i puno ime i prezime i fotografiju osumnjičenog mladića D. L. (19).

Podsetimo, policija Republike Srpske saopštila je da je zbog ubistva Saše Kulišića uhapsila njegovu suprugu A.K. i njenog, kako se sumnja, ljubavnika, tinejdžera D. L.

Da Saše Kulišića nema policiju je obavestila njegova kuma koja je navela da u porodičnom domu u Doboju nema ni njega, ni njegove supruge A. K., a da je dvoje maloletne dece samo. Porodica i prijatelji pokušavali su i jedno i drugo da dobiju na telefon, ali bezuspešno. Sašino telo nađeno je juče u šumi u blizini izletišta Preslica kod Doboja, a od njegove supruge nije bilo ni traga ni glasa. Istražitelji su potom došli do frapantnih podataka da je A. K. osumnjičena za brutalno ubistvo svog supruga, a da je njen ljubavnik D. L. navodno, učestvovao u krvavom zločinu. Policija i dalje traga za osumnjičenima, a Sašina ćerka iz prvog braka na društvenim mrežama objavila je ko je zapravo osumnjičeni ljubavnik.

ovo je osumnjičeni d. l. iz doboja koji je osumnjičen da je ljubavnici pomogao da ubije muža sašu kulišića
ovo je osumnjičeni d. l. iz doboja koji je osumnjičen da je ljubavnici pomogao da ubije muža sašu kulišićafoto: Printscreen/Društvene mreže

- Ovaj monstrum od 19 godina koji je za novac sudelovao u ovakvom monstruoznom ubistvu mog oca! Svaka presuda i kazna je mala! Na takav hinjski i podmukao i kukavički način si to uradio - karma je čudo i Božja pravda se ne može izbeći - napisala je neutešna ćerka ubijenog i objavila fotografije osumnjičenog mladića.

Nakon ove objave usledila je još jedna, gde je napisala: "Ubica je dečko od 19 godina ili pomoćnik kako god isto je za mene. Isto je i za roditelje jer verovatno nisu ništa bolji, jer sve potiče iz kuće!".

Potom je ćerka objavila i da je za ovakav zločin mala i doživotna kazna za osumnjičene.

ovo je objavila ćerka ubijenog na svom profilu na društvenoj mreži
ovo je objavila ćerka ubijenog na svom profilu na društvenoj mrežifoto: Printscreen

- Doživotna nego šta! Sve ispod toga je sramno. Žena koja je na takav način ubila muža sa kojim ima decu, čoveka koji je iz kolibe doveo kod sebe. Žena koja do pre njega nije imala struju i vodu u kući da je uradila ovako nešto. Šta ja treba da očekujem sutra kad je puste? I doživotna robija je ništa za nju - napisala je neutešna ćerka.

ovo je ubijeni saša kulišić
ovo je ubijeni saša kulišićfoto: Facebook

Sašino telo je, podsetimo, pronađeno vezano za drvo, usta i oči bili su mu oblepljeni selotejp trakom, dok je telo bilo doslovno iskasapljeno. Policija je dolaskom na mesto zločina zatekla pse koji su lizali krv ubijenog Kulišića.

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je na konferenciji za medije da je žrtva pre zločina najverovatnije bila omamljena. Kao motiv zločina pominje se koristoljublje i to što je uhapšena žena htela da sakrije preljubu.

Bonus video:

05:40

KOLIKO KOŠTA ŽIVOT? U želji da prehrani porodicu, taksista Ćire je svirepo ubijen OVO JE NJEGOVA PRIČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track