KO JE UBIJENI ZVONIMIR STEFANOVIĆ? Nožem ga izboli, posle zločina uhapšena dvojica koja su sa njim BILA U STANU!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Naselje Borik

KO JE UBIJENI ZVONIMIR STEFANOVIĆ? Nožem ga izboli, posle zločina uhapšena dvojica koja su sa njim BILA U STANU!

Bosna i Hercegovina -

Ubijeni Zvonimir Stefanović (53), koji je likvidiran u banjalučkom naselju Borik, imao je burnu prošlost i operativno je dovođen u vezu sa zloupotrebom narkotika!

Stefanović u policijskim evidencijama važi kao osoba sklona konzumiranju droge, a 2014. godine je hapšen u akciji ”Čistač 2”.

Nakon suđenja Stefanović je u prvostepenom postupku osuđen na tri i po godine zatvora, ali mu je Vrhovni sud Republike Srpske kaznu povećao na pet i po godina. Osim njega u istom predmetu osuđeno je još 10 optuženih na ukupno 36 godina i tri meseca zatvora, prenosi ATV..

Grupi se na teret stavljalo da su dilovali heroin, marihuanu i metadon u Banjaluci, Prijedoru, Kotor Varošu i Laktašima.

Zvonimir Stefanović
foto: Printscreen/Društvene mreže

Stefan je ubijen u stanu u kojem je živio kao podstanar. Njegovo telo pronađeno je sa ubodnom ranom u predelu grudnog koša. Navodno su u stanu bile još dve osobe, koje su privedene i još nije poznato da li imaju status svedoka ili osumnjičenih.

”Na licu mesta izvršen je uviđaj pri čemu je konstatovano da se radi o krivičnom delu ubistvo, koje je izvršeno od strane nepoznatog počinioca. Tužilac je naložio da se preduzmu sve istražne mere i radnje na rasvetljavanju krivičnog dela i otkrivanju počinioca. Naložena je i obdukcija koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", saopštili su iz OJT Banjaluka.

Svojevremeno je radio i kao obezbeđenje u pojedini klubovima u Banjaluci.

ATV

Bonus video:

00:12

Krvi je bilo na sve strane, policija odmah ispraznila lokal: Član obezbeđenja noćnog kluba u Priboju izboden nožem, napadač i dalje u bekstvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track