GOLA ŽENA U SLUŽBENOM AUTOMOBILU: Šokantna prepiska prijatelja gradonačelnika Bijeljine TRESE REGION - isplivali sočni detalji
Foto: William Ju / Alamy / Profimedia

GOLA ŽENA U SLUŽBENOM AUTOMOBILU: Šokantna prepiska prijatelja gradonačelnika Bijeljine TRESE REGION - isplivali sočni detalji

Bosna i Hercegovina -

Veliki skandal ovih dana potresa Bijeljinu, nakon što je u javnost isplivala prepiska Spasoja Živanovića iz Crnjelove, bliskog prijatelja gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, sa nepoznatom osobom.

Fotografije iz prepiske prikazuju gotovo potpuno golu žensku osobu u, kako se jasno vidi, službenom automobilu tamošnje Civilne zaštite.

Zaposlenik koji je odgovoran za sigurnost i dobrobit građana, poput Spasoja, trebalo bi da se ponaša na način koji odražava odgovornost, profesionalnost i poštovanje prema svojoj dužnosti, što je u ovom slučaju dokazano sve suprotno od gore navedenog.

Fotografije koje je objavio, prikazujući žensku osobu u tangama u prikolici vozila za civilnu zaštitu, vrlo su neprikladne i neodgovorne, zbog čega je javnost šokirana, piše Atvbl.

Osim toga, činjenica da je Spasoje blizak prijatelj gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, koji ga je i zaposlio, dovela je u pitanje transparentnost i integritet zapošljavanja u javnom sektoru i sa pravom izaziva sumnje u politički nepotizam i korupciju.

Ovakvo ponašanje ozbiljno narušava povjerenje građana u efikasnost civilne zaštite i uopšteno vladavinu prava, lokalnih vlasti.

Iz Gradske uprave se za sada nisu oglašavali o ovom skandalu, ali jasno je da nadležne institucije treba da istraže slučaj i preduzmu odgovarajuće mjere kako bi se osigurali odgovornost i integritet u javnom sektoru.

(Kurir.rs/ATVBL/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:21

Gola devojka kod Bogoslovije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track