DEVOJCI NAREDIO DA GA ZADOVOLJI DOK JE DRŽAO PIŠTOLJ NA ČELU NJENOG MOMKA Mladić iz BiH pokupio stopere, nakon 10 km POČEO UŽAS
Foto: Shutterstock

DEVOJCI NAREDIO DA GA ZADOVOLJI DOK JE DRŽAO PIŠTOLJ NA ČELU NJENOG MOMKA Mladić iz BiH pokupio stopere, nakon 10 km POČEO UŽAS

Bosna i Hercegovina -

U Regionalnom sudu departmana Vokliz danas je počelo suđenje Rubinu Husoviću (33) iz Bosne i Hercegovine koji je optužen za silovanje autostoperke, septembra, 2021. godine.

Naime, prvog dana suđenja utvrđivao se psihološki profil optuženog, gde je on rekao da je njegov život bio obeležen porodičnim nasiljem u BiH.

Ipak, na pitanje sudije da li je uradio sve što mu se stavlja na teret, Husović je drhtavim glasom odgovorio potvrdno, s tim da postoje određeni momenti kojih se ne seća.

Kako prenose francuski mediji, on je 25. septembra, 2021. godine u mestu Senas pokupio dvoje autostopera, mladi par, koji su putovali u pravcu Lurmarena.

Još uvek je bio dan i oni su seli u Husovićev alfa romeo. Međutim, već nakon nekih 10 kilometara, Husović je zaustavio automobil, isterao ih i naredio da kleknu i stave ruke iza glave.

Tada počinje prava noćna mora za dvoje mladih ljudi, jer Husović vadi oružje i pod pretnjom pištoljem im uzima novac i mobilne telefone.

Žrtve su se u prvi mah usprotivile, ali kada su videli oružje, nisu imali drugog izlaza. On je zatim naredio devojci da se skine i da ga zadovolji, dok je držao pištolj na čelu njenog momka. Ona se opirala, ali je Husović postao agresivan i silovao je pred momkom.

Husović tada seda u auto i beži, a mladi par upada u prvu kuću i zove policiju. Husović je pronađen zahvaljujući snimcima video nadzora kada ih je pokupio u Senasu, ali i na osnovu opisa autostopera. Policija ga je pronašla u prikolici u blizini mesta gde je i pokupio autostopere, a u njegovom automobilu je pronađen pištolj kao i lične stvari autostopera.

Veštaci su danas zaključili da Husović ima ozbiljne psihijatrijske probleme i da se radi o patologiji psihotičnog tipa, ali to ne menja činjenicu da je on priznao sve što mu se stavlja na teret. Suđenje se nastavlja i naredna dva dana.

Kurir.rs/Nezavisne novine

Bonus video:

00:16

Napao ženu u tramvaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track