"SRPSKA TE ZOVE": Večeras se održava narodni miting, a na njemu će se obratiti predstavnici vlasti i zvaničnici iz Srbije
Foto: Printscreen

na banjalučkom trgu krajine

"SRPSKA TE ZOVE": Večeras se održava narodni miting, a na njemu će se obratiti predstavnici vlasti i zvaničnici iz Srbije

Bosna i Hercegovina -

Na banjalučkom Trgu Krajine večeras u 18 časova biće održan narodni miting "Srpska te zove“ na kojem će se obratiti predstavnici organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, predstavnici vlasti te gosti iz Srbije.

Narodni miting "Srpska te zove“ počeće izvođenjem himni Republike Srpske i Srbije - "Moja Republika“ i "Bože pravde“. Himne će izvesti hor "Banjalučanke“.

Okupljenima će se obratiti predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kao i srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović.

Na narodnom mitingu "Srpska te zove“ obratiće se predsednika odbora Republičke organizacije porodice zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Srebrenice, Branimir Kojić.

Branislav Vučetić, koji je preživio stradanja Srba u Podrinju takođe će se obratiti na narodnom mitingu "Srpska te zove“.

Obraća se i Ana Brnabić

Na mitingu "Srpska te zove“ obratiće se i predsednik DЕMOS-a Nedeljko Čubrilović, predsednik Narodne partije Srpske Darko Banjac, lider Socijalističke partije Republike Srpske Petar Đokić kao i lider Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Okupljenima na banjalučkom Trgu Krajine obratiće se i predsednik Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić.

Na mitingu "Srpska te zove“ u Banjaluci narodu će se obratiti i ministar u Vladi Srbije i izaslanik predsednika Srbije Aleksandra Vučića Nikola Selaković.

Predsednica srpske stranke "Zavetnici" Milica Đurđević Stamenkovski takođe će se obratiti okupljenima na velikom narodnom mitingu "Srpska te zove“.

Okupljenima će se obratiti i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

(Kurir.rs/ ATVBL/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track