UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pogledajte kako ronioci izvlače telo Andreja Beuca iz Drine!
Foto: Printscreen RTRS

tragičan kraj potrage

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Pogledajte kako ronioci izvlače telo Andreja Beuca iz Drine!

Bosna i Hercegovina -

ZVORNIK - Telo slovenačkog skakača Andreja Beuca pronađeno je danas u Drini kod Kozluka, 15 kilometara nizvodno od Zvornika

Kako javlja RTRS Beucovo telo oko 11 sati primetio je Abdulah Hasanović ribar iz Kozluka dok je šetao pored Drine. Hasanović je nakon toga odmah pozvao nadležne službe koje su utvrdili da se radi o Andreju Beucu.

"Došao sam sa psom do bašte, ali mi je bilo neobično što se ne odmiče od obale. Lajao je i kada sam došao do njega video sam nešto što mi je u prvom trenutku ličilo na lutku. Kada sam bolje pogledao shvatio sam da se radi o telu. Odmah sam alarmirao policiju koja je veoma brzo stigla. Telo je bilo na veoma nepristupačnom mestu - rekao je Hasanović.

Iz MUP-a RS ranije je potvrđeno da je pronađen muški leš koji je na sebi imao samo kupaće gaće. U potrazi za Beucom, koji je nestao, 7. avgusta, nakon skoka u Drinu u 16.50 časova, učestvovali su i ronioci iz Slovenije.

Beuc je nakon skoka sa visine od 20 metara sa mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića izronio, ali je potom nestao u vodi. Spasioci u čamcima nisu uspjeli da mu pomognu.Beuc, koji je bio i profesionalni padobranac, nastupio je na takmičenju u skokovima, koje je organizovano u okviru manifestacije "Zvorničko ljeto".

(RTRS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track